Pelit - Playstation, Xbox, Nintendo.

Monipuolinen valikoima pelejä. Etsi pelejä satojen nimikkeiden valikoimasta

Menu

Call Of Duty Vanguard

Nouse jokaiselle rintamalle: Taistele ilmassa Tyynenmerellä, hyppää lentokoneesta Ranskan yllä, puolusta Stalingradin kaupunkia tarkka-ampujan tarkkuudella ja taistele tiesi etenevien joukkojen läpi Pohjois-Afrikassa.

Assassin´s Creed Valhalla

Video Games and Consoles/PlayStation 4/Games

Madden Nfl 21

Uusi sukupolvi jättää jälkensä NFL:ään. Nousetko sinä huipulle.

Fifa 21

FIFA 21:ssa luot entistä enemmän maalintekotilaisuuksia käyttämällä uusia dynaamisia hyökkäysjärjestelmiä kaikkien aikojen älykkäämmässä FIFA-pelaamisessa.


Nba 2k21

Jo ennestään luokkansa parhaisiin grafiikoihin ja pelattavuuteen tehdyt kattavat parannukset, kilpailu- ja yhteisöominaisuudet sekä syvät ja monipuoliset pelitilat tempaavat sinut mukaansa koripallon maailmaan NBA 2K21 -pelissä.

Pga Tour 2k21

Pelaa ammattilaisia vastaan. Pelaa porukkasi kanssa.

Motogp 21

Ota paikkasi aloitusruudukosta ja valmistaudu tähän asti todentuntuisimpaan ja autenttisimpaan MotoGP-pelikokemukseen.

Yakuza Like A Dragon

Video Games and Consoles/PlayStation 5/Games


Tour De France 2021

Voita keltainen paita virallisessa Tour de France 2021 -pelissä.

Nhl 21

EA Sports NHL 21 -pelissä luovimmat, innovatiivisimmat ja pelottomimmat pelaajat ovat valokeilassa.

Just Dance 2021

Uudistetussa Just Dance 2021 -tanssipelissä on jopa 40 uutta kappaletta ja uusia universumeita, jotka tarjoavat hupia tuntikausiksi.

Lego The Movie 2 Videogame

Lego The Movie elokuvaan perustava videopeli, jossa lähdet Emmetin ja hänen ystävien kanssa ulkoavaruuteen. Matkaatte Systar Systemin maailmaan, jossa on outoja asukkaita ja aivan uusi maailma pelatt.


The Division 2 Gold Edition

Ennakkotilaajan etuna on pääsy suljettuun betaan (7 - 10.2.2019) ja The Capitol Defender Pack DLC. The Capitol Defender Pack sisältää Secret Service ja Hazmat -asut, Lullaby Exotic Spas-12 -1ase, asee.

Dark Souls Trilogy

Paketti sisältää niin Dark Souls: Remasteredin, Dark Souls II: Scholar of the First Sinin ja Dark Souls III: The Fire Fadesin, joten peleihin aikoinaan saadut lisäsisällöt löytyvät myös levyiltä. .

Metro Exodus

Ennakkotilaajan etuna kompassi On vuosi 2036 ja on kulunut 25 vuotta kun ydinsota tuhosi maailman. Muutama tuhat ihmistä on jäänyt turvaan Moskovan metrotunneleihin taisteltuaan vuosia myrkkyjä, muta.

Far Cry New Dawn

Uppoudu muuttuneeseen postapokalyptiseen Hope Countyyn 17 vuotta maailmanlaajuisen ydinkatastrofin jälkeen. Johda taistelua viimeisiä käyttökelpoisia resursseja hamuavaa Highwaymen-porukkaa vastaan. .


Resident Evil 2

Uusi Resident Evil 2 perustuu nimensä mukaisesti yhteen kaikkien aikojen odotetuimmista jatko-osista.

Hello Neighbor Hide Seek

Hello Neighbor: Hide & Seek seuraa traagista Naapurin perheen tarinaa tässä dramaattisessa Hello Neighborin esiosassa. Koe piilosta-leikki veljesi kanssa samalla kun käsittelette perheenjäsenen p.

Unravel Yarny Bundle

Kaksi söpöä ja sympaattista toimintaseikkailupeliä yksissä kansissa. Alkuperäinen Unravel-peli esitteli sympaattisen Yarny-hahmon, joka koostuu yhdestä ainoasta keritystä langasta.

Spyro Reignited Trilogy

Peli on suomenkielinen! Spyro on täällä taas! Tämä suomuinen tulisoihtu on valmiina liitämään uusissa korkeuksissa ja käristämään pahiksia Spyro Reignited Trilogyssa.