Pelit - Playstation, Xbox, Nintendo.

Monipuolinen valikoima pelejä. Etsi pelejä satojen nimikkeiden valikoimasta

Menu

Pga Tour 2k21

Pelaa ammattilaisia vastaan. Pelaa porukkasi kanssa.

Motogp 21

Ota paikkasi aloitusruudukosta ja valmistaudu tähän asti todentuntuisimpaan ja autenttisimpaan MotoGP-pelikokemukseen.

Just Dance 2021

Uudistetussa Just Dance 2021 -tanssipelissä on jopa 40 uutta kappaletta ja uusia universumeita, jotka tarjoavat hupia tuntikausiksi.

Nba 2k21

Jo ennestään luokkansa parhaisiin grafiikoihin ja pelattavuuteen tehdyt kattavat parannukset, kilpailu- ja yhteisöominaisuudet sekä syvät ja monipuoliset pelitilat tempaavat sinut mukaansa koripallon maailmaan NBA 2K21 -pelissä.


Metroid Dread

Astu galaksienvälisen palkkionmetsästäjä Samus Aranin kenkiin hänen ensimmäisessä 2D-seikkailussaan 19 vuoteen.

Mortal Kombat 11

Ennakkotilaajan etuna on Shao Kahn hahmo peliin sekä pääsyn pelin B.E.T.A:aan maaliskuun 2019 aikana.

Lego The Movie 2 Videogame

Lego The Movie elokuvaan perustava videopeli, jossa lähdet Emmetin ja hänen ystävien kanssa ulkoavaruuteen. Matkaatte Systar Systemin maailmaan, jossa on outoja asukkaita ja aivan uusi maailma pelatt.

Steins Gate Elite

Steins; Gate Elite on uusittu versio alkuperäisestä Steins; Gatesta, jossa se pyrkii rikkomaan perinteistä visual novel -tyyliä vahvemmalla animaatio kokemuksella. Pelissä on myös materiaalia 24 jaks.


Tales Of Vesperia - Definitive Edition -

Suosittu Tales of -pelisarja palaa jälleen, joten seikkailut kuvankauniissa anime-maailmassa voivat jatkua jälleen.

Hello Neighbor Hide Seek

Hello Neighbor: Hide & Seek seuraa traagista Naapurin perheen tarinaa tässä dramaattisessa Hello Neighborin esiosassa. Koe piilosta-leikki veljesi kanssa samalla kun käsittelette perheenjäsenen p.

Paw Patrol On A Roll

Pannaan tassut heilumaan! Pannaanpa siis tassut heilumaan! PAW Patrol on valmis pelastamaan päivän Seikkailulahdessa 16 jännittävässä pelastustehtävässä, mutta he eivät voi tehdä sitä ilman apuasi! Au.

Just Dance 2019

Liity yli 120 miljoonan pelaajan maailmanlaajuiseen yhteisöön ja esittele parhaat tanssiliikkeesi! Pelissä on nyt 40 uutta kappaletta ja lisää kappaleita löytyy yli 400 Just Dance Unlimited palvelun .


Lego Dc Super Villains

Ensimmäistä kertaa Lego-videopelien historiassa voit pelata konnan roolissa koko pelin ajan. Luvassa on täysin avoimen pelimaailman hulvattoman hauska seikkailu pahamaineisten vitsien kyydittämänä DC.

Sonic Mania Plus - Xbox One

Sonic-siili palaa jälleen vauhdikkaan retrohenkisen 2D-tasoloikan merkeissä. Peli vie sinut takaisin Sega Mega Driven aikoihin, sillä pelissä on kunnioitettu sen ajan grafiikkaa, äänimaailmaa ja tunn.

Vampyr

Synkkätunnelmainen toimintaroolipeli, joka sijoittuu 1900-luvun alkupuolen Lontooseen. Vampyr kertoo dramaattisen ja kiehtovan tarinan hahmosta, joka huomaa muuttuneensa vampyyriksi.

Street Fighter 30th Anniversary Collection -

Street Fighter -pelisarja juhlii kolmikymppisiään näyttävästi Capcomin julkaisema Street Fighter -pelisarja on viihdyttänyt pelaajiaan jo 30 vuoden ajan.


Sega Mega Drive Classics

Tuhti kokoelma Sega Mega Drive & Genesis - klassikkopelejä sisältäen yhteensä yli 50 peliä. Mukana on pelaajien suosikkeja, kuten mm.

Dark Souls - Remastered -

Palaa takaisin Lordran maahan, kun Dark Souls palaa remasteroituna.

Mx Vs Atv All Out

MX vs ATV All Out on täydellinen off-road kokemus kaikentyyppisten maastojen ja ajokkien kanssa. Pelissä on mukana moottoripyöriä sekä ATV ja UTV mönkijöitä. Kilpaile useissa eri luokissa kuten Supe.

Titan Quest

Titan Quest on aikoinaan PC:lle julkaistu toimintaroolipeli, joka on hyvin paljon Diablo-pelin henkinen. Peli julkaistaan remasteroituna nyt konsoleille sisältäen sekä pääpelin että lisäosan nimeltää.