Pelit - Playstation, Xbox, Nintendo.

Monipuolinen valikoima pelejä. Etsi pelejä satojen nimikkeiden valikoimasta

Menu

Motogp 21

Ota paikkasi aloitusruudukosta ja valmistaudu tähän asti todentuntuisimpaan ja autenttisimpaan MotoGP-pelikokemukseen.

Nba 2k21

Jo ennestään luokkansa parhaisiin grafiikoihin ja pelattavuuteen tehdyt kattavat parannukset, kilpailu- ja yhteisöominaisuudet sekä syvät ja monipuoliset pelitilat tempaavat sinut mukaansa koripallon maailmaan NBA 2K21 -pelissä.

Handball 21

Handball 21 sisältää uudistetut animaatiot, parannellun tekoälyn, uusia pelitiloja, sekä paljon virallista pelisisältöä kaikille käsipallon ystäville.

Tour De France 2021

Voita keltainen paita virallisessa Tour de France 2021 -pelissä.


Madden Nfl 21

Uusi sukupolvi jättää jälkensä NFL:ään. Nousetko sinä huipulle.

Assassin´s Creed Valhalla

Video Games and Consoles/PlayStation 4/Games

Call Of Duty Vanguard

Nouse jokaiselle rintamalle: Taistele ilmassa Tyynenmerellä, hyppää lentokoneesta Ranskan yllä, puolusta Stalingradin kaupunkia tarkka-ampujan tarkkuudella ja taistele tiesi etenevien joukkojen läpi Pohjois-Afrikassa.

Just Dance 2021

Uudistetussa Just Dance 2021 -tanssipelissä on jopa 40 uutta kappaletta ja uusia universumeita, jotka tarjoavat hupia tuntikausiksi.


Days Gone

Ennakkotilaajan etu sisältää: Ase: Drifter Crossbow early unlock - Hit harder, faster, farther Moottoripyörä päivitys: Shroud Upgrade #1 - increase defence against bullets and freakers Gas Tank Upgr.

Mortal Kombat 11

Ennakkotilaajan etuna on Shao Kahn hahmo peliin sekä pääsyn pelin B.E.T.A:aan maaliskuun 2019 aikana.

Warhammer Chaosbane

Warhammer: Chaosbane is the first action- RPG set in the Warhammerfantasy universe.

Lego The Movie 2 Videogame

Lego The Movie elokuvaan perustava videopeli, jossa lähdet Emmetin ja hänen ystävien kanssa ulkoavaruuteen. Matkaatte Systar Systemin maailmaan, jossa on outoja asukkaita ja aivan uusi maailma pelatt.


Dark Souls Trilogy

Paketti sisältää niin Dark Souls: Remasteredin, Dark Souls II: Scholar of the First Sinin ja Dark Souls III: The Fire Fadesin, joten peleihin aikoinaan saadut lisäsisällöt löytyvät myös levyiltä. .

Steins Gate Elite

Steins; Gate Elite on uusittu versio alkuperäisestä Steins; Gatesta, jossa se pyrkii rikkomaan perinteistä visual novel -tyyliä vahvemmalla animaatio kokemuksella. Pelissä on myös materiaalia 24 jaks.

Metro Exodus

Ennakkotilaajan etuna kompassi On vuosi 2036 ja on kulunut 25 vuotta kun ydinsota tuhosi maailman. Muutama tuhat ihmistä on jäänyt turvaan Moskovan metrotunneleihin taisteltuaan vuosia myrkkyjä, muta.

Far Cry New Dawn

Uppoudu muuttuneeseen postapokalyptiseen Hope Countyyn 17 vuotta maailmanlaajuisen ydinkatastrofin jälkeen. Johda taistelua viimeisiä käyttökelpoisia resursseja hamuavaa Highwaymen-porukkaa vastaan. .


God Eater 3

God Eater 3:ssa monta vuotta on kulunut viime taistelusta.

Kingdom Hearts Iii

Kingdom Hearts III kertoo tarinan ystävyyden voimasta sekä pimeydestä ja valosta, kun Sora ystävineen aloittaa vaarallisen seikkailun. Peli sijoittuu Disneyn ja Pixarin animaatio-elokuvien maailmoihi.

Resident Evil 2

Uusi Resident Evil 2 perustuu nimensä mukaisesti yhteen kaikkien aikojen odotetuimmista jatko-osista.

Unravel Yarny Bundle

Kaksi söpöä ja sympaattista toimintaseikkailupeliä yksissä kansissa. Alkuperäinen Unravel-peli esitteli sympaattisen Yarny-hahmon, joka koostuu yhdestä ainoasta keritystä langasta.