Pelit - Playstation, Xbox, Nintendo.

Monipuolinen valikoima pelejä. Etsi pelejä satojen nimikkeiden valikoimasta

Menu

Yakuza Like A Dragon

Video Games and Consoles/PlayStation 5/Games

Kingdom Hearts Iii

Kingdom Hearts III kertoo tarinan ystävyyden voimasta sekä pimeydestä ja valosta, kun Sora ystävineen aloittaa vaarallisen seikkailun. Peli sijoittuu Disneyn ja Pixarin animaatio-elokuvien maailmoihi.

Tales Of Vesperia - Definitive Edition -

Suosittu Tales of -pelisarja palaa jälleen, joten seikkailut kuvankauniissa anime-maailmassa voivat jatkua jälleen.

Valkyria Chronicles 4 -

Valkyria Revolution 4 on kolmannen persoonan toimintapeli, jossa on sekoitus reaaliaikaista taistelua ja taktista strategiaa. Pelissä on myös koukuttava tarina, upea canvas-tyylinen graafinen ulkoasu.


Titan Quest

Titan Quest on aikoinaan PC:lle julkaistu toimintaroolipeli, joka on hyvin paljon Diablo-pelin henkinen. Peli julkaistaan remasteroituna nyt konsoleille sisältäen sekä pääpelin että lisäosan nimeltää.

Lost Sphear -

Japanilainen animepeli, jossa tehtäväsi on selvittää tuhoisan ilmiön syytä. Lost Sphear vie sinut vaaralliselle matkalle selvittämään mystisiä tapahtumia, jotka ovat johtaneet kokonaisen kaupungin ka.

South Park The Fractured But Whole

Huippusuosittuun animaatiosarjaan perustuva roolipeli.South Park: The Fractured But Whole on jatko-osa vuoden 2014 palkintoja voittaneelle South Park: The Stick of Truth -roolipelille.

Persona 5 -

Persona 5 on japanilainen roolipeli, joka kertoo tarinoita ongelmaoppilaiden joukon sisäisistä ja ulkoisista ristiriidoista. Pelin päähahmo ja tarinan aikana tapaansa kumppanit elävät kuitenkin kakso.


Pokemon Ultra Sun

Palaa Alola-alueelle ja koe uusia seikkailuja. Pokémon Ultra Sun ja Pokémon Ultra Moon saapuvat Nintendo 3DS -käsikonsoleille ja ne sisältävät vaihtoehtoisen tarinan, joka sijoittuu samaan maailmaan .

Miitopia

Anna Mii-hahmoille erilaisia rooleja ja näe jännittäviä ja hauskoja tilanteita, kun he taistelevat yhdessä Dark Lordia vastaan.

Fire Emblem Warriors

Koko Fire Emblem -universumin sankarit kohtaavat toisensa!Kohtaa soturijoukkoja ja erilaisia hirviöitä, kun Marth, Xander, Corrin ja muut Fire Emblem -sankarit tekevät uskomattoman voimakkaita Dynasty.


Ys Origin

Enter the World of Ys and discover one of the greatest Japanese Action RPG of all time!Following a devastating demonic invasion, the twin Goddesses use their magic to bring the inhabitants of legendar.

Pokémon Shield

Täysin uusi Pokémon-roolipeliseikkailu odottaa Pokémon Sword ja Pokémon Shield -peleissä Nintendo Switchillä!

Yo-kai Watch Blasters Red Cat

YO-KAI WATCH on palannut ja se on toimintapainotteisempi kuin koskaan aiemmin.


Maneater

You are the shark!Experience the ultimate power fantasy as the apex predator of the seas - a giant shark! Terrorize the coastal waterways.

Pokemon Y

Uudet Pokémon-seikkailut julkaistaan Nintendo 3DS:lle! Pokémon Y esittelee 18.

Fire Emblem Echoes Shadows Of Valentia

Fire Emblem -pelisarjan toinen peli, Fire Emblem Gaiden, julkaistiin Japanissa vuonna 1992.

Pokemon Ultra Moon

Palaa Alola-alueelle ja koe uusia seikkailuja. Pokémon Ultra Sun ja Pokémon Ultra Moon saapuvat Nintendo 3DS -käsikonsoleille ja ne sisältävät vaihtoehtoisen tarinan, joka sijoittuu samaan maailmaan .