Kosmetiikkaa turvallisesti netistä

Laadukkaat ihonhoitotuotteet, meikit, hajuvedet ja hiustuotteet helposti yhdestä paikasta.

Menu

Dermosil

Tuuheuttava muotoilusuihke suojaa lämmöltä

Lämmöltä suojaava muotoilusuihke antaa tukea ja tuuheutta kampaukselle ja suojaa samalla kuumuudelta aina 220 asteeseen saakka. Osta verkkokaupasta!

Dermosil

Tuuheuttava muotoilusuihke kohottaa ohuita hiuksia

Tuuheuttava muotoilusuihke sopii ohuelle ja hienolle hiuslaadulle. Suihkuta hiusten tyveen, föönaa ja muotoile luonnollista tuuheutta kampaukseen.

Dermosil

Tuuheuttava hiuspuuteri

Erittäin hienojakoinen hiuspuuteri antaa hiuksille pitävää tukea ja volyymia. Sirottele pieni määrä hiusten tyveen tai hiero ensin käsiin ja muotoile sitten hiukset. Lisätään kuiviin hiuksiin.

Dermosil

Tuuheuttava geeli

Tuuheuttava geeli tuo runsautta ohuille hiuksille. Se antaa lyhyiden ja puolipitkien hiusten kampauksiin joustavaa tukea ja kuohkeutta.


Dermosil

Syväpuhdistava shampoo - sisältää merisuolaa

Suolashampoo syväpuhdistaa tehokkaasti hiukset ja hiuspohjan. Shampoo sisältää merisuolaa, joka on luonnon oma detox-tehoaine. Tutustu ja ihastu!

Dermosil

Sulfaatiton shampoo - Palashampoo

Sulfaatiton Palashampoo on ympäristöystävällinen valinta. Vegaaninen shampoopala pesee hiukset puhtaaksi ihanan miedolla koostumuksellaan. Lue lisää!

Dermosil

Sulfaatiton hopeashampoo kirkastaa

Sulfaatiton hopeashampoo poistaa keltaisuuden. Paras hopeashampoo kirkastaa ja raikastaa hiusten vaalean sävyn. Osta omasi Dermosililta!

Dermosil

Silota pörröiset hiukset ja karheat latvat

Silottava hiusvoide taklaa pörröiset hiukset ja karheat latvat. Hiusvoide sisältää lämpösuojan hiuksille! Pehmeät hiukset ja upea kiilto. Kokeile itse!


Dermosil

Silikoniton, sulfaatiton kosteuttava shampoo

Sulfaatiton ja silikoniton shampoo kosteuttaa ja ravitsee hiuksia. Paras kosteuttava shampoo sopii ihanteellisesti rasvoittuvillekin hiuksille. Vahvat hiukset Dermosililta!

Dermosil

Silikoniton hopeahoitoaine vaaleille hiuksille

Silikoniton hopeahoitoaine kirkastaa ja raikastaa vaaleiden hiusten sävyä. Sävyttävä hoitoaine poistaa keltaisuutta. Osta omasi Dermosililta!

Dermosil

Silikoniton Hopea tehohoito vaaleille hiuksille

Hopea tehohoito on sävyttävä hiusnaamio, joka neutraloi hiusten keltaisuutta. Silikoniton hiusnaamio kirkastaa ja raikastaa vaaleat hiukset. Osta Dermosililta!

Dermosil

Sheavoi - ihonhoidon ja hiustenhoidon uskomaton tehoaine

Kuiva, rohtunut ja atooppinen iho vaivaa erityisesti talvella. Sheavoi on monipuolinen, hellävarainen ja tehokas täsmätuote ihonhoitoon. Rakastu sheavoihin!


Dermosil

Shampoo värjätyille hiuksille

Nauti hiusvärin kiillosta ja hehkusta pitkään! Värjätyille hiuksille tarkoitetun shampoon koostumus on mieto. Se ylläpitää hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia väriä haalistamatta.

Dermosil

Shampoo päänahan ja hiuspohjan kuorintaan

Hiuspohjaa kuoriva shampoo poistaa tehokkaasti hiuspohjasta kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet samalla, kun kuorinta virkistää päänahan verenkiertoa. Paras shampoo päänahan ja hiuspohjan kuorintaan!

Dermosil

Shampoo herkälle iholle, sopii atooppisen ihon shampooksi

Hellävarainen shampoo herkälle hiuspohjalle. Myös hyvä atooppisen ihon shampoo. Hoitava, kosteuttava shampoo ei sisällä hajusteita, väriaineita tai silikoneja.

Dermosil

Ravitse tehonaamio hiuksille

Ravitseva tehohoito on paras hiusnaamio, joka pelastaa kuivat hiukset. Kosteuttava hiusnaamio on silikoniton hiusten tehohoito. Osta omasi Dermosililta!


Dermosil

Ravintolisä hiuksille, kynsille ja iholle

Lohkeilevia kynsiä ja hauraita hiuksia vahvistava ravintolisä. Vaikuttavat ainesosat, kuten piihappo, sinkki ja C-vitamiini edistävät hiusten kasvua, kynsien rakennetta ja ihon hyvinvointia.

Dermosil

Perheshampoo täyttöpussi

Koko perheen shampoo, joka sopii puhdistustuotteeksi eri hiuslaaduille. Miedot tensidit pesevät hiukset puhtaaksi hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Vaaleanvihreässä shampoossa on puhtaan hedelmäinen tuoksu.

Dermosil

Perheshampoo

Koko perheen shampoo, joka sopii puhdistustuotteeksi eri hiuslaaduille. Miedot tensidit pesevät hiukset puhtaaksi hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Vaaleanvihreässä shampoossa on puhtaan hedelmäinen tuoksu.

Dermosil

Perhehoitoaine

Eri hiustyypeille sopiva riittoisa hoitoaine. Selvittää hiukset ja tekee niistä helposti kammattavat. Sisältää pantenolia, joka vahvistaa hiuksia ja lisää niiden kiiltoa. Mieto, hedelmäinen tuoksu.