Kosmetiikkaa turvallisesti netistä

Laadukkaat ihonhoitotuotteet, meikit, hajuvedet ja hiustuotteet helposti yhdestä paikasta.

Menu

Hiustenhoito | Hoitoaineet

Kosteuttava Palahoitoaine on silikoniton!

Kosteuttava Palahoitoaine tekee hiuksista vahvat ja kiiltävät. Silikoniton palahoitoaine on ympäristöystävällinen valinta, sillä se ei sisällä lainkaan vettä. Kokeile itse!

Dermosil

Silikoniton, vedetön ja kosteuttava Palahoitoaine fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA>– ympäristöystävällinen valinta!.

Silikoniton Palahoitoaine tekee hiuksista elinvoimaiset, vahvat ja kiiltävät. Kosteuttavan hoitoainepalan sisältämä manteliöljy vahvistaa, antaa kiiltoa ja tekee hiuksista silkkisen pehmeät. Sheavoi kosteuttaa ja hoitaa tehokkaasti niin hiuksia kuin hiuspohjaakin. Kaakaovoi ravitsee ja auttaa hiuksia ja hiuspohjaa säilyttämään kosteuden. Palahoitoaineen koostumus on 94% luonnollista alkuperää.

Palahoitoaine ei sisällä lainkaan vettä ja se on pakattu pahvipakkaukseen, joten se on ympäristöystävällinen valinta. 40 g Palahoitoainetta vastaa noin 300 ml nestemäistä hoitoainetta. Pienen kokonsa ansiosta Palahoitoaine vie vähemmän tilaa kuljetuksissa ja sen avulla voi vähentää muovipullojen aiheuttamaa ympäristökuormaa.

Kosteuttavalla hoitoaineella on vastustamattoman raikas sitrustuoksu, joka on tuttu myös Palashampoosta.

Tutustu myös