Tekniikan Maailma lehden tarjoukset

Tekniikan Maailma tuntee autot, moottoripyörät, elektroniikan ja tieteen. Tilaajille digiarkisto sekä testit ja vertailut.

Etusivu Menu

Tekniikan Maailma

Tekniikan Maailma kertoo kaiken tietämisen arvoisen uusimmasta tekniikasta. Se testaa ja vertailee merkittävimmät tuotteet avainalueiltaan kuten autoista, matkapuhelimista, kameroista ja viihde-elektroniikasta. TM kiteyttää olennaisen ja kertoo sen selkeästi ja ytimekkäästi. TM kertoo kuluttajalle mitkä tuotteet ovat harkinnan arvoisia. Jokainen TM sisältää ainutlaatuisen annoksen vertailuja, testejä ja koeajoja.
Jos tilaat digilehden, pääset lukemaan lehteä netissä missä vain ja milloin vain - luettavanasi on aina uusin näköislehti sekä lehtiarkisto vuodesta 2016 saakka!

Tilaajalahjaksi esim.
Arzie ladattava työvalaisin, 1 ylimääräinen kuukausi Tekniikan Maailma -lehteä, Orthex GastroMax Biosti -keittiötarvikesetti, Puccini reppu-laukku, Power Bank max 10 000mAH vara-akku, Finlaysonin keittiöpyyhe ja Victorinox-veitsisetti, EarPro Lux langattomat kuulokkeet, Masterlight 2in1 plasmasytytin/taskulamppu, Aurinkokennolaturi, Liisa Vitalin Pitsi-kaulakoru, 2 ylimääräistä kuukautta Tekniikan Maailma -lehteä