Mukavaa lukemista koko perheelle

Suosituimpien lehtien tarjoukset ja tilaajalahjat. Tilaa lehti itselle tai lahjaksi.

Etusivu Menu

Harrastelehdet

Tekniikan Maailma lehden tarjoukset

Tekniikan Maailma tuntee autot, moottoripyörät, elektroniikan ja tieteen. Tilaajille digiarkisto sekä testit ja vertailut.

Tekniikan Maailma kertoo kaiken tietämisen arvoisen uusimmasta tekniikasta. Se testaa ja vertailee merkittävimmät tuotteet avainalueiltaan kuten autoista, matkapuhelimista, kameroista ja viihde-elektroniikasta. TM kiteyttää olennaisen ja kertoo sen selkeästi ja ytimekkäästi. TM kertoo kuluttajalle mitkä tuotteet ovat harkinnan arvoisia. Jokainen TM sisältää ainutlaatuisen annoksen vertailuja, testejä ja koeajoja.
Jos tilaat digilehden, pääset lukemaan lehteä netissä missä vain ja milloin vain - luettavanasi on aina uusin näköislehti sekä lehtiarkisto vuodesta 2016 saakka!

Kustantaja: Otavamedia Oy

Tarjoukset ja tilaajalahjat

Tilaajalahjaksi esim.


1 kk kaupan päälle, Herra Hakkaraisen pelisetti, Monitoimi LED-valaisin, Arzie valaiseva pipo, Milla-korusetti, Flower-huivi sininen, Kimono sinivalkoinen, XO Rannekello sininen, Orthex GastroMax Biosti -keittiötarvikesetti, Lootus-koru, Madeleine-korusetti, Victoria helmikorusetti, EarPro Lux langattomat kuulokkeet, Finlaysonin Huiske-keittiöpyyhe ja huopaiset pannunaluset, Marine-raitakassi, Vilma-lompakko RFID, Virtuaalilasit & polkupyörän pinnaheijastimet, Vulkanus veitsenteroitin, Iiris-olkalaukku

Saman aihepiirin lehtiä: