Kotiliesi lehden tarjoukset

Klassikkolehti Kotiliesi - kodin sydämessä.

Etusivu Menu

Kotiliesi

Klassikkolehti Kotiliesi on ollut suomalaisen naisen korvaamaton ystävä jo vuodesta 1922. Lehden suhde lukijaan on kiinteä ja pysyvä, sillä Kotiliettä luetaan tarkasti - ja sydämellä. Kotilieden ohjeisiin luotetaan: joka numerossa on runsaasti asiaa kodista, ruoasta ja sisustuksesta. Perheen arki, työelämä, terveys ja hyvinvointi sekä pukeutuminen ovat lehden tärkeitä aihealueita. Runsaissa teemanumeroissa käsitellään mm. perhejuhlia, puutarhanhoitoa ja käsitöitä. Kotiliesi ilmestyy 26 kertaa vuodessa. Kaksi numeroista on erikoisnumeroita, keväällä Puutarhaelämää ja loppuvuodesta Jouluelämää.
Jos tilaat digilehden, pääset lukemaan lehteä netissä missä vain ja milloin vain - luettavanasi on aina uusin näköislehti sekä lehtiarkisto vuodesta 2016 saakka!

Tilaajalahjaksi esim.
1 ylimääräinen kuukausi Kotiliesi-lehteä, Finlaysonin keittiöpyyhe ja Victorinox-veitsisetti, Harmaa poncho tupsuilla, Laurel olkalaukku ja Leopardihuivi, Lady Di -sinisafiirisormus, Liisa Vitalin Pitsi-kaulakoru, Kauneudenhoitosetti, Wirkkala Omena korvakorut, 2 ylimääräistä kuukautta Kotiliesi-lehteä