Tietokirjat

Monipuolinen valikoima kirjallisuutta kirjojen ystävälle. Tilaa kirja lahjaksi tai itselle.

Etusivu

Ristikkovuosi 2017

Suosittu Ristikkovuosi ilmestyy jälleen.

Eroon jumeista

Tehokas ja käytännöllinen opas taukoliikuntaan sekä omakohtaiseen lihashuoltoon.

Iltasatuja kapinallisille tytöille

Maailmalla ilmiöksi noussut kirja Good Night Stories for Rebel Girls, suomeksi Iltasatuja kapinallisille tytöille kertoo sadan itsenäisen naisen tarinan iltasadun muodossa.

Inhimillisiä kohtaamisia

Elämässä ei kannata pyrkiä sankariksi. Inhimillisenä ihmisenä pääsee paljon pidemmälle.


Irti itsekritiikistä

Muuta itsekritiikki itseluottamukseksi ja hyvinvoinniksi.Kamppailetko kuormittavan itsekritiikin kanssa? Onko mielessäsi ankara ääni, joka nalkuttaa päivästä toiseen?

Miesseuralainen

Miesseuralainen, -escort vai -huora. Millä nimellä kutsutaan miestä, joka koskettaa ja tapaa naisia rahasta? Uteliaisuus voittaa ennakkoluulot, kun tarjolla on mahdollisuus kurkistaa miesseuralaisen ammattiin, elämään ja kohtaamisiin.

Mitä missä milloin 2018

Suomen suosituin tietokirja kertoo tuoreista tapahtumista sanoin ja kuvin MMM tiivistää värikkääksi kokonaisuudeksi vuoden tärkeimmät uutiset

Psykopaatit ympärilläni

Kun tunnet itsesi, sinua ei viedä kuin pässiä narussa.Olet todennäköisesti törmännyt ihmiseen, joka on poikkeuksellisen karismaattinen, -ystävällinen ja superviehättävä.


Tulta ja tuhoa

Michael Wolff kertoo sisäpiirin tarinan aikamme kiistellyimmästä presidentistä.Donald Trumpin virkakauden ensimmäiset yhdeksän kuukautta olivat myrskyisää, räävitöntä ja hypnoottisen kiinnostavaa aikaa.

Työuupumuksen itsehoito

Tutki ja omaksu, miten voit ennaltaehkäistä työuupumuksen, toipua siitä ja estää sen uusiutumisen.- Vahvista omia valmiuksiasi ratkoa tilanteeseesi liittyviä ongelmia ja löydä keinoja jaksamiseen.

Unentaidot

Unentaidot kuuluu Onni-kirjasarjaan, joka tarjoaa luotettavaa tietoa, käytännön ohjeita ja virkistäviä uusia ajatuksia kaikille terveyttä, tasapainoa ja tyytyväisyyttä arvostaville ja etsiville lukijoille.

Maailmankaikkeus 2017-2018

Maailmankaikkeus 2017-2018 sisältää tiiviin ja helppotajuisen esityksen tähtitieteen perusasioista lähiplaneetoista kaukaisiin galakseihin.


Aivot työssä

Millainen työ sopii ihmisaivoille? Mikä on ihmisälyn ja tekoälyn paras suhde?

Terveysmeedio auttaa

Kansainvälisesti tunnettu terveysmeedio Anthony William kertoo, kuinka jokainen voi parantaa omaa terveyttään.

Sinun horoskooppisi 2017

Sinun horoskooppisi 2017 -kirjan ennusteet perustuvat planeettojen tarkkoihin asemiin vuoden 2017 aikana.


Suomen parhaat vitsit 2017

Suomen parhaat vitsit viettää villiä 25-vuotisjuhlaansa.

Tähdet 2017

Tähdet 2017 sisältää monipuolisesti tietoa tähtitaivaan tapahtumista ja ilmakehän ilmiöistä.

Viiniopas 2017

Kaikki Alkon viinit - arviot yli 2000 viinistä.Vuoden 2017 -painoksessa runsaasti lisää tietoa viinien ja ruokien yhteensovittamisesta.

Häpeästä myötätuntoon

Kirja tuo kaivattua suomalaista näkökulmaa vakavaan traumatisoitumiseen, jonka syistä ja hoidosta on Suomessa kirjoitettu vähän.


Kauneimmat villasukat

Rakkaudella neulotut sukat lämmittävät sekä mieltä että varpaitaKuvio- ja kirjoneuletta yhdistämällä syntyy mykistävän hienoja villasukkia.

Lääkehoidon käsikirja

Kirjassa on yhdistetty lääkehoitoon liittyvä teoria ja käytäntö oppimista edistävällä tavalla.

Muistisairaudet

Muistin ja tiedonkäsittelyn muutokset haastavat pitkän työuran ja itsenäisen arjen.

Rakennussopimukset

Kirjassa tarkastellaan rakennusalan sopimusoikeutta monipuolisesti suunnittelun alkamisesta urakoitsijan takuuajan jälkeiseen vastuuseen.


Suomi-englanti suursanakirja

Suursanakirjat on tarkoitettu vaativaan ammattikäyttöön, esimerkiksi kääntäjille ja ammatissaan tai opinnoissaan erikoisalojen sanastoa käyttäville.

TÄTÄ ON LEAN: Ratkaisu Tehokkuusparadoksiin

Tätä on lean -kirjan kirjoittajat valaisevat monin käytännön esimerkein tämän toimintatavan etuja myös niissä yrityksissä, jotka eivät harjoita valmis.

Terveysliikunta

Liikunnan puute on lukuisten yleisten sairauksien vaaraa merkittävästi lisäävä tekijä, ja monia sairauksia ja toiminnanvajauksia voidaan ehkäistä vars.

Olutopas 2017

Olutoppaan uusi laitos sisältää tuttujen vakiintuneiden laatujen päivityksen lisäksi uutuusoluiden arviot.