Klassikot

Monipuolinen valikoima kirjallisuutta kirjojen ystävälle. Tilaa kirja lahjaksi tai itselle.

Etusivu

Ella ja jättipotti

Minä olen Ella.

Harry Potter ja kirottu lapsi

Yhdeksäntoista vuotta myöhemmin.Harry Potter ja kirottu lapsi on J.K. Rowlingin, John Tiffanyn ja Jack Thornen luoma uusi tarina, jonka on näytelmäksi kirjoittanut Jack Thorne.

Harry Potter ja liekehtivä pikari

Huispauksen maailmanmestaruuskisojen loppuottelu on huippujännittävä ja tunnelma riehakas, kunnes tilanne äkkiä muuttuu sekasortoiseksi ja uhkaavaksi:.

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset

Kattilakosken perhe saa kiinnostavat mökkinaapurit, taiteilijoilta näyttävät Rubensin veljekset.


Herra Hakkaraisen soiva iltalaulukirja

Aa-aa allin lasta, Ihme ja kumma, Sininen uni, Päivänsäde ja menninkäinen: unilaulujen aarreaitta on tässä.Höyhensaarille matkaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa: kokoelma kauniita, herkkiä ja taatusti unettavia lauluja.

Koiramäen Suomen historia

Kunnaksen suurteos Seitsemän koiraveljeksen ja Koirien Kalevalan rinnalle.Ainutlaatuinen kuvakirja Suomen historian vaiheista 1500-luvulta 1800-luvulle.

Kuinka kilpikonna sai kilpensä

Kauan sitten, ennen kuin ihmiset olivat tulleet Australiaan, eläimet osasivat puhua keskenään eikä heillä ollut kokemusta kuolemasta.

Risto Räppääjä ja väärä Vincent

Selvänäkijä kertoo Rauha Räppääjälle, että hänen lähipiirissään on jälleen syntynyt nero.Kun Rauha näkee Riston vimmaisen Tähtiyö; -luonnoksen, hän tajuaa yhtäkkiä, kuka nero on: Risto. Viiva on kuin Vincent van Goghin!


Asterix Kadonnut kilpi

Caesar päättää lannistaa gergovialaisten taistelutahdon esiintymällä kuuluisan gallialaispäällikön Vercingetorixin kilven päällä.

Taikatalvi

Kautta aikojen muumit ovat nukkuneet yli talven, marraskuusta kevääseen.

Risto Räppääjä ja yöhaukka

Tämä Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoittama seikkailu riemastuttaa myös koko perheen elokuvana, jonka on ohjannut Timo Koivusalo.

Ella ja kaverit lapsenvahteina

Palkkaisitko lapsenvahdiksi Ellan ja hänen luokkakaverinsa?Ellan ja kavereitten oma opettaja ja opettajan vaimo lähtevät romanttiselle kylpylälomalle.


Ella ja kaverit liemessä

Ella ja kaverit, iloa koko perheelle.

Heinähattu ja Vilttitossu runoilijoina

Runoilusta vastalääke siskosten kinastelulle?Kattilakosken siskokset seikkailevat aivan uudessa, vauhdikkaassa lastenromaanissa.

Miksi emme totu pystyasentoon

Sinikka Nopolan HS:n Kuukausiliitteestä tuttuja, rakastettuja kolumneja yksissä kansissa.

Muumipappa ja meri

Muumipapan haaveet sankaruudesta vievät perheen majakkasaarelle, mutta seikkailusta tulee vaarallisempi kuin kukaan on osannut aavistaakaan.Keskellä a.


Näkymätön lapsi ja muita kertomuksia

Kertomuksia mielikuvituksen ja tunteiden voimasta - ja siitä, kuinka tärkeää on löytää oma itsensä ja tulla nähdyksi ja hyväksytyksi sellaisena kuin o.

Risto Räppääjä ja kuuluisa Kamilla

Risto on varma, että hänen hiihtolomansa on pilalla, kun Nelli on mummilassa ja Riston huoneen valtaa lapsitähti Kamilla Puumalainen, Rauhan kunnianhi.

Risto Räppääjä ja pullistelija

Onko Sylvester Pöntinen pelkkä pullistelija?Salaperäinen Sylvester Pöntinen muuttaa kehonrakentajaisänsä kanssa Riston naapuriin.

Silmarillion

Hobittien maailman esihistoriaTarutaituri Tolkienin Silmarillion-eepoksen 40-vuotisjuhlan kunniaksi WSOY julkaisee kirjan upeasti kuvitettuna.