Nuorten- ja lastenkirjat

Monipuolinen valikoima kirjallisuutta kirjojen ystävälle. Tilaa kirja lahjaksi tai itselle.

Etusivu

Risto Räppääjä ja yöhaukka

Tämä Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoittama seikkailu riemastuttaa myös koko perheen elokuvana, jonka on ohjannut Timo Koivusalo.

Risto Räppääjä ja pullistelija

Onko Sylvester Pöntinen pelkkä pullistelija?Salaperäinen Sylvester Pöntinen muuttaa kehonrakentajaisänsä kanssa Riston naapuriin.

Risto Räppääjä ja kuuluisa Kamilla

Risto on varma, että hänen hiihtolomansa on pilalla, kun Nelli on mummilassa ja Riston huoneen valtaa lapsitähti Kamilla Puumalainen, Rauhan kunnianhi.

Muumipappa ja meri

Muumipapan haaveet sankaruudesta vievät perheen majakkasaarelle, mutta seikkailusta tulee vaarallisempi kuin kukaan on osannut aavistaakaan.Keskellä a.


Heinähattu ja Vilttitossu runoilijoina

Runoilusta vastalääke siskosten kinastelulle?Kattilakosken siskokset seikkailevat aivan uudessa, vauhdikkaassa lastenromaanissa.

Ella ja kaverit liemessä

Ella ja kaverit, iloa koko perheelle.

Ella ja kaverit lapsenvahteina

Palkkaisitko lapsenvahdiksi Ellan ja hänen luokkakaverinsa?Ellan ja kavereitten oma opettaja ja opettajan vaimo lähtevät romanttiselle kylpylälomalle.

Ella ja jättipotti

Minä olen Ella.


Taikatalvi

Kautta aikojen muumit ovat nukkuneet yli talven, marraskuusta kevääseen.

Silmarillion

Hobittien maailman esihistoriaTarutaituri Tolkienin Silmarillion-eepoksen 40-vuotisjuhlan kunniaksi WSOY julkaisee kirjan upeasti kuvitettuna.

Koiramäen Suomen historia

Kunnaksen suurteos Seitsemän koiraveljeksen ja Koirien Kalevalan rinnalle.Ainutlaatuinen kuvakirja Suomen historian vaiheista 1500-luvulta 1800-luvulle.

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset

Kattilakosken perhe saa kiinnostavat mökkinaapurit, taiteilijoilta näyttävät Rubensin veljekset.