Kaunokirjallisuus

Monipuolinen valikoima kirjallisuutta kirjojen ystävälle. Tilaa kirja lahjaksi tai itselle.

Etusivu

Matti Rönkä

Yyteet

Miltä Tuntematon sotilas näyttäisi, jos sen päivittäisi vuoteen 2016 ja työpaikalle.

Seidi Saikkonen

Yvonnen talo

Eräänä päivänä Anna saa puhelun. Yvonne, jonka henkilökohtaisena avustajana hän on vuosia sitten työskennellyt Sveitsissä, on kuollut, ja Anna on hautajaisten vieraslistalla.

Matti Rönkä

Ystävät kaukana

Pidä ystävät lähellä ja hanki viholliset kaukaa, sanoo vanha ulkopoliittinen viisaus.

JP Koskinen

Ystäväni Rasputin

Vuoden 2013 Finlandia-palkintoehdokasYstäväni Rasputin tarjoaa kosolti jännitystä, mystiikkaa ja romantiikalla maustettua historiaa.


Laura Lindstedt

Ystäväni Natalia

Laura Lindstedtin kolmas romaani Ystäväni Natalia kertoo naisesta, joka aloittaa intensiivisen terapian ratkaistakseen seksuaalielämänsä ongelmat.

Eve Hietamies

Yösyöttö

Taattuja nauruhepuleita. Hersyvä romaani miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin"Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat.

Katja Kettu

Yöperhonen

Elisa Kirjan lukijaäänestyksen Vuoden kaunokirja -voittaja 2015Universaali tarina sisusta ja selviytymisestä näyttelijä Krista Kososen tulkitsemanaLappi, 1930-luku.

Katja Kallio

Yön kantaja

Hätkähdyttävä todellisiin tapahtumiin perustuva tarina vuonna 1891 hullujen naisten saareksi kutsutulle Seilin saarelle suljetusta Amandasta.


Sophie Kinsella

Yllätä minut

Kun enimmin - ja kipeimmin - yllättää se kaikkein tutuinSylvie ja Dan yrittävät pitää vakaan ja onnellisen avioliittonsa tuoreena, mutta saavat huomata, etteivät he sittenkään tiedä toisistaan kaikkea.

Kaisa Haatanen

Ylipainolisämaksu

Takuuvarma annos nauruterapiaa"Elämä voi muistuttaa meikkipussia, mutta vuorenvarmasti elämä on matka.

Paulo Coelho

Yksitoista minuuttia

Yksitoista minuuttia kertoo Brasilian maaseudulta kotoisin olevasta nuoresta naisesta, Mariasta, joka on murtunut ensimmäisen tärkeän suhteensa kariuduttua.

Karo Hämäläinen

Yksin

Mestarillinen romaani urheilijasta, joka pystyi mihin tahansaSavonia-kirjallisuuspalkinnon voittaja 2016 ja vuoden urheilukirja 2015Vaikuttava kertomus Paavo Nurmesta, yhdestä myyttisimmästä suomalaisesta, ja tämän tilinteko saavutuksista ja pettymyk.


Eino Leino

Yksi on laulu ylitse muiden

Mestarin rakastetuimpia runojaNäyttelijä Esko Salminen tulkitsee Eino Leinon tunnetuimpia ja mieleenpainuvimpia runoja.

Jarkko Martikainen

Yhdeksän teesiä

Säkeitä kadonneiden arvojen metsästäjille. Jarkko Martikainen tunnetaan YUP:n keulakuvana, lauluntekijänä ja omaperäisenä sanoittajana, jonka tekstit ovat keränneet kiitosta niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin.

Liane Moriarty

Yhdeksän hyvää, kymmenen kaunista

Älykästä viihdettä parhaimmillaan. Odotettu uutuus murhilla maustetun viihteen mestarilta Kymmenen päivän loma hyvinvointihotellissa, neuroottiset kanssavieraat ja henkilökohtaisten ongelmien koko kirjo.

Yu Hua

Xu Sanguanin elämä ja verikaupat

Xu Sanguanin elämä ja verikaupat on kertomus viisihenkisen työläisperheen elämästä ja edesottamuksista Maon ajan Kiinassa.


Niina Repo

Vyöry

”Tässä kertomuksessa on veritahra, valheita, toteutuneita haaveita, hulluutta, unelmien talo, mahdoton takkaprojekti, tuhoisia vyöryjä - ja mahdollisesti rikos, ehkä useampikin.

Märta Tikkanen

Vuosisadan rakkaustarina

Märta Tikkasen Vuosisadan rakkaustarina on moderni klassikko, kuohuttava ja riipaiseva kertomus avioliiton myrskyistä ja suvannoista sekä kahden kirjailijan monimuotoisesta ja intensiivisestä suhteesta.

Joonas Konstig

Vuosi herrasmiehenä - Realityproosaa

Kertomus siitä, kuinka entinen vihreätukkainen punkkari heittäytyy vuodeksi herrasmieskouluun ja opettelee miehisiä hyveitä.

Harri Nykänen

Virginialainen

Virginialainen on sekoitus villiä fiktiota ja vielä villimpää faktaa.