Parhaat kirjat turvallisesti netistä

Laaja valikoima uutuuskirjoja ja kirjaklassikoita.

Etusivu Menu

Maija Lang

Ökyrikkaat aasialaiset

Megaluokan ilmiöksi noussut romanttinen komedia seuraa kekseliäitä juonitteluja naimakauppojen kulisseissa.

Arundhati Roy

Äärimmäisen onnen ministeriö

Äärimmäisen onnen ministeriö vie lukijansa hurjalle matkalle: Delhin ahtaista kortteleista kimaltaviin ostosparatiiseihin ja edelleen Kashmirin lumisille vuorille ja kauniisiin laaksoihin, missä sota on rauhaa ja rauha sotaa.

Christoffer Carlsson

Ääret

Kun elävät eivät puhu, vainajakin kertoo enemmän. Palkitun Varjot -romaanin esittelemä Leo Junker jatkaa poliisissa väkivaltaosastolla myös Varjoista tutun Gabriel Birckin alaisena.

Märta Tikkanen

Århundradets kärlekssaga

Märta Tikkanens klassiska diktroman tolkad av författaren själv.


Eve Hietamies

Yösyöttö

Taattuja nauruhepuleita. Hersyvä romaani miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat.

Katja Kettu

Yöperhonen

Kun nuori puuseppä Robert Bradley päätyy töihin paikalliseen kartanoon, hän ei aavista elämänsä kääntyvän päälaelleen.

Katja Kallio

Yön kantaja

Hätkähdyttävä todellisiin tapahtumiin perustuva tarina vuonna 1891 hullujen naisten saareksi kutsutulle Seilin saarelle suljetusta Amandasta.

Matti Rönkä

Yyteet

Miltä Tuntematon sotilas näyttäisi, jos sen päivittäisi vuoteen 2016 ja työpaikalle.


Matti Rönkä

Ystävät kaukana

Pidä ystävät lähellä ja hanki viholliset kaukaa, sanoo vanha ulkopoliittinen viisaus.

JP Koskinen

Ystäväni Rasputin

Vuoden 2013 Finlandia-palkintoehdokas Ystäväni Rasputin tarjoaa kosolti jännitystä, mystiikkaa ja romantiikalla maustettua historiaa.

Laura Lindstedt

Ystäväni Natalia

Laura Lindstedtin kolmas romaani Ystäväni Natalia kertoo naisesta, joka aloittaa intensiivisen terapian ratkaistakseen seksuaalielämänsä ongelmat.

Sophie Kinsella

Yllätä minut

Kun enimmin - ja kipeimmin - yllättää se kaikkein tutuin Sylvie ja Dan yrittävät pitää vakaan ja onnellisen avioliittonsa tuoreena, mutta saavat huomata, etteivät he sittenkään tiedä toisistaan kaikkea.


Kaisa Haatanen

Ylipainolisämaksu

Takuuvarma annos nauruterapiaa Elämä voi muistuttaa meikkipussia, mutta vuorenvarmasti elämä on matka.

Paulo Coelho

Yksitoista minuuttia

Yksitoista minuuttia kertoo Brasilian maaseudulta kotoisin olevasta nuoresta naisesta, Mariasta, joka on murtunut ensimmäisen tärkeän suhteensa kariuduttua.

Karo Hämäläinen

Yksin

Mestarillinen romaani urheilijasta, joka pystyi mihin tahansa Savonia-kirjallisuuspalkinnon voittaja 2016 ja vuoden urheilukirja 2015 Vaikuttava kertomus Paavo Nurmesta, yhdestä myyttisimmästä suomalaisesta, ja tämän tilinteko saavutuksista ja petty.

Eino Leino

Yksi on laulu ylitse muiden

Mestarin rakastetuimpia runoja Näyttelijä Esko Salminen tulkitsee Eino Leinon tunnetuimpia ja mieleenpainuvimpia runoja.


Jarkko Martikainen

Yhdeksän teesiä

Säkeitä kadonneiden arvojen metsästäjille. Jarkko Martikainen tunnetaan YUP:n keulakuvana, lauluntekijänä ja omaperäisenä sanoittajana, jonka tekstit ovat keränneet kiitosta niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin.

Liane Moriarty

Yhdeksän hyvää, kymmenen kaunista

Älykästä viihdettä parhaimmillaan. Odotettu uutuus murhilla maustetun viihteen mestarilta Kymmenen päivän loma hyvinvointihotellissa, neuroottiset kanssavieraat ja henkilökohtaisten ongelmien koko kirjo.

Yu Hua

Xu Sanguanin elämä ja verikaupat

Xu Sanguanin elämä ja verikaupat on kertomus viisihenkisen työläisperheen elämästä ja edesottamuksista Maon ajan Kiinassa.

Leena Lehtolainen

Väärän jäljillä

Maria Kallion kymmenes tapaus Maria Kallio on jättänyt Espoon poliisin taakseen ja aloittaa työt sisäasianministeriön alaisessa perheväkivallan tutkimusprojektissa, turvallisesti työpöydän takana.