Elokuvat - DVD, Blu-ray levyt

Monipuolinen valikoima elokuvia ja TV-sarjoja

Etusivu Menu

The Suicide Squad - Limited Steelbook

Viimeisen päälle raskaasti aseistetut Bloodsport, Peacemaker, King Shark ja Harley Quinn ryhmineen taivaltavat halki Corto Maltesen vaarallisen viidakon suorittamaan tuhoamistehtävää, jonka ainoa kurinpitäjä on eversti Rick Flag.

400 Bullets

Gurkhasotilas Rae vartioi brittien sotilasasemaa Afganistanissa.

Those Who Wish Me Dead

Angelina Jolie loistaa savuhyppääjänä, joka yhdessä traumatisoituneen pojan kanssa kohtaa syvällä metsässä vaanivat vaarat – jäljillään kaksi tappajaa ja edessään armoton palo, joka etenee suoraan heitä kohti.

The Outpost - Season 4

The Outpost follows Talon, the lone survivor of a race called “Blackbloods.


The Marksman

Jim Hanson (Liam Neeson) on merijalkaväkitaustainen tilanomistaja, jonka eekkerit ulottuvat Meksikon rajalle Arizonassa.

The Forever Purge

Puhdistus saavuttaa kiehumispisteensä, kun väkivalta läikkyy yli päättymättömäksi teurastukseksi.

Snake Eyes: G.i. Joe Origins

Henry Golding on ikoninen G. I. Joe -sankari, SNAKE EYES, otteessaan pitävässä toimintaseikkailussa.

Shang-chi And The Legend Of The Ten Ring - Limited Steelbook

Shang-Chin (Simu Liu) on kohdattava taakseen jättämänsä menneisyys ja vaarallista Ten Rings -organisaatiota johtava isänsä.


Prisoners Of The Ghostland

Pahamaineinen gangsteri Hero lähetetään pelastaman siepattua tyttöä, joka on kadonnut synkkään yliluonnolliseen rinnakkaismaailmaan.

Nobody

Rauhalliselta isältä ja aviomieheltä vaikuttava mies oli aikoinaan hurja agentti, mikä selviää pian muillekin sen jälkeen, kun hänen taloonsa murtaudutaan.

Fast And Furious 9 - Limited Steelbook

Dom Toretto elää rauhallista elämää Lettyn ja tämän pojan, pikku Brianin, kanssa tiedostaen vaaran aina vaanivan horisontissa.

Midnight In The Switchgrass

Tutkiessaan omaa tapaustaan Floridassa FBI:n agentit Karl Helter ja Rebecca Lombardo törmäävät paikalliseen kollegaansa Byron Crawfordiin, jonka pöydällä oleva useamman naisen murhasarja näyttää liittyvän heidän juttuunsa.


Infinite

A man discovers that his hallucinations are actually visions from past lives.

Ice Road

Timanttikaivos Pohjois-Kanadassa on romahtanut, jättäen työntekijöitä maan alle loukkuun.

Hitmans Wifes Bodyguard

Maailman oudoin ja tappavin parivaljakko – henkivartija Michael Bryce (Ryan Reynolds) ja palkkamurhaaja Darius Kincaid (Samuel L.

Gunpowder Milkshake

Sam oli 12-vuotias, kun hänen äitinsä, ammattitappaja Scarlet, pakotettiin hylkäämään hänet.


Godzilla Vs Kong - Limited Steelbook

Legendat törmäävät kun Godzilla ja Kong, kaksi mahtavinta luonnonvoimaa, ottavat yhteen kaikkien aikojen taisteluspektaakkelissa.

Free Guy

Ryan Reynolds esittää toiminnantäyteisessä komediassa pankkivirkailijaa, joka huomaa olevansa vain sivuhenkilö avoimen maailman videopelissä, ja päättää ryhtyä oman tarinansa sankariksi.

Black Widow - Limited Steelbook

Natasha Romanoff – eli Black Widow – joutuu kohtaamaan menneisyytensä pimeän puolen, kun hän törmää aikanaan hänen elämäänsä kuuluneeseen vaaralliseen salaliittoon.

Mortal Kombat - Limited Steelbook

MMA-ottelija Cole Youngin on harjoiteltava vapauttaakseen todelliset voimansa ja taistellakseen Earthin mestareiden riveissä Outworldin vihollisia vastaan turnauksessa universumin herruudesta.