Kirjat - valikoima kirjallisuutta kirjojen ystävälle.

Monipuolinen valikoima kirjallisuutta kirjojen ystävälle. Tilaa kirja lahjaksi tai itselle.

Etusivu

Villiyrttikeittokirja 2019

Yksi kaikkien aikojen myydyimmistä ruokakirjoista tulee taas uudestaan vuoden 2019 versiona.

Viiniopas 2019

Kaikki Alkon viinit – arviot yli 2000 viinistä.

The Vitsikirja 2019

Yhdestoista vuosikerta on maaginen.

Ripleyn usko tai älä 2019

Nyt mukana sovellus joka tuo kirjaan piilotetun sisällön eläväksi.


Mitä missä milloin 2019

Suomen suosituin tietokirja kertoo tuoreista tapahtumista sanoin ja kuvin MMM tiivistää värikkääksi kokonaisuudeksi vuoden tärkeimmät uutiset

Tunteiden Kirjasto

Innostava ja luova tapa tutustua tunteisiin

Bookbeat

Sulje silmäsi ja anna hyvien tarinoiden viedä sinut mukanaan!

Storytel

Kokeile äänikirjoja 14 päivää ilman mitään kuluja.


Rakkauden voimakirja

Löydä rakkauden voima!Rakkaus on antanut Jutta Gustafsbergille ja Juha Rouviselle voimaa jo kauan ennen kuin he tapasivat toisensa ja heistä tuli pari.

Sauli Niinistö

Mäntyniemen herra tarjoaa lukijoille aiempaa laajemman henkilökuvan ja ennen kaikkea analyysin Niinistön poliittisesta urasta 1980-luvulta vuoteen 2018 saakka.

Noidan käsikirja

Kulttiklassikon odotettu näköispainos!Kuumeisesti odotettu näköispainos 1980-luvun lapsia ja herkkiä aikuisiakin kauhistuttaneesta kulttiklassikosta.

Antti Tapani

Suomen suurimman poptähden avoin elämäkerta. Antti Tuisku on Suomen suurin poptähti, mutta kuka on Antti Tapani?


Tuntematon Kimi Räikkönen

Mitä puhuu ihminen, joka ei yleensä puhu? Mitä ajattelee ihminen, jonka moni tietää, mutta harva tuntee?

Veitola

Kirja joka saa sut miettimään omaa elämääsi Mistähän sä tunnet mut? Radiosta, telkkarista, lehtien sivuilta vai Instagramista? Vai naapurista: Punavuoresta, Imatralta tai Pohjois-Karjalasta?

Villasukkien vuosi

Odotetun esikoiskirjan sukkaohjeet saavat innoituksensa vuoden kierrosta ja vaihtuvasta värimaailmasta.

Synninkantajat

1970-luvun loppu Pohjois-Pohjanmaalla. On Joki ja sen varrella Kylä, jossa eletään kirjaimellisesti ajan ja ikuisuuden rannalla: Jeesuksen toinen tuleminen on lähellä.


Simppeliä sormiruokailua

Mitä tapahtuu, kun vauva saa päättää tyylin ja tahdin ruokapöydässä

Bikinirajatapaus ja muita sinkkuelämän iloja

Sensuroimaton, tyrskähdyttävä, liikuttava… Mielikuvituspoikaystävän hävytön pikkusisko on täälläViestin odottamisen ensimmäinen vaihe on cool ja asiallinen.

Viimeinen vartio

Jo lähes kuuden vuoden ajan Mersumies alias Brady Hartsfield on maannut aivovammaosaston huoneessa 217. Joukkomurhan tehneellä miehellä näyttää olevan vintti pysyvästi pimeänä.

Vapauden risti

Syksyinen Suomi kiehuu kriisien keskellä. Venäjä on lähettänyt itärajan yli kymmeniä tuhansia "turvapaikanhakijoita" murtaakseen USA:n sotilasapuun turvautuneen naapurinsa. Kansallinen yhtenäisyys romahtaa.


Tyttö joka etsi varjoaan

Lisbeth Salander janoaa totuutta. Ja kostoa. Hakkerintaidoistaan huolimatta Lisbeth Salander ei ole koskaan saanut selville koko totuutta traumaattisesta lapsuudestaan, kaikkia niitä salaisuuksia jotka selittäisivät, miksi hän on mitä on.

Totuuden nimessä

Kesäinen purjehdusleiri saa karmaisevan käänteen.Sandhamnin edustalle Lökholmin saareen kokoontuu joka kesä satojen lasten purjehdusleiri. Ohjaajat vartioivat lapsijoukkoa, mutta kaikkialle ei heidän valpas katseensa yllä.

Syvälle Haudattu

Kiitettyjen realististen poliisiromaanien mestari Jarkko Sipilä on jälleen ajankohtaisten ilmiöiden äärellä. Syvälle haudattu on hänen suositun Takamäki-sarjansa seitsemästoista dekkari.

Sano että olet minun

Järisyttävä trillerisensaatio nyt Suomessa.Psykologinen trilleri lapsen menetyksestä, pakkomielteestä ja vaanivasta mielen järkkymisestä.


Salattu nainen

Salattu nainen on vangitsevan toimintatrillerin ja kiihkeän rakkaustarinan täydellinen yhdistelmä.Louise ja Joachim elävät idyllistä rakastavaisten elämää Christiansön saarella, missä Louise pitää pientä kahvilaa.

Rikinkeltainen taivas

Ystävyys, intohimo, aikuiseksi kasvaminen - mestarillinen kolmen sukupolven kuvaus vie 1960-luvulta tähän päivään.Alex ja Stella Rabellilta ei puutu mitään.

Nevermoor

Lue tarina, jonka kaltaista ei ole.Astu maailmaan, jonka kaltaista ei ole. Morrigan Korppi on syntynyt kirottuna.

Nainen hytissä 10

Liikkuuko laivalla murhaaja? Huippusuositun Ruth Waren psykologisesta trilleristä ei puutu tiivistä tunnelmaa ja ahtaanpaikankammoa.


Mefiston kosketus

Max Seeckin hengästyttävällä vauhdilla etenevä trilleri on itsenäinen jatko-osa viime vuonna ilmestyneelle Hammurabin enkeleille, joka oli valtava myynti- ja arvostelumenestys ja jonka Suomen dekkariseura valitsi vuoden esikoisdekkariksi.

Kuolleiden laiva

Magnus Chase lähtee jahtaamaan Asgårdin jumalten suurinta vihollista. Koukuttava seikkailusarja jatkuu!Loki-jumala on päässyt kahleistaan ja valmistelee laivaa hyökätäkseen jumalten maailmaan Asgårdiin.