Terveys ja hyvinvointituotteet

Laaja valikoima apteekkituotteita. Etsi satojen nimikkeiden valikoimasta.

Wax Off korvasumute 30 ml
Korvasumute, joka liuottaa ja huuhtoo pois liiallista korvavahaa. Säilöntäaineeton.
Wartner Pro
Wartner Pro sopii käsi- ja jalkasyylien poistoon. Aikuisille ja yli 4-vuotiaille lapsille. Ei suositella diabeetikoille.
Wartner känsäkynä 4 ml
Wartner känsäkynä on tutkitusti tehokas lääketekninen tuote, joka poistaa känsät ja kovettumat iholta. Känsäkynä sisältää TCA-geeliä (trikloorihappo), jossa on korkea happopitoisuus ja joka poistaa känsän tai kovettuman vain muutamassa viikossa.
Wartner Jäädytyshoito 50 ml
Wartner Jäädytyshoito on tarkoitettu käsi- ja jalkasyylien poistoon. Uusi Wartner on edellisiä tehokkaampi ja helppokäyttöisempi!
Vogel Yskänsuihke 30 ml
Yskänsuihke lievittää yskän ärsytystä ja vähentää yskimistä.
Vicks Vapors eteeristen öljyjen höyrystin
Vicks Vapors on sähköpistokkeeseen kytkettävä eteeristen öljyjen höyrystin ja samalla yövalo. Vicks Vapors -höyrystimessä käytetään kertakäyttöisiä VapoPads -tyynyjä, jotka helpottavat tukkoista oloa. Ne sisältävät mentolia, eukalyptusöljyä, seetrinlehtiö
Vicks VapoPads 7 kpl täyttöpakkaus
VapoPad -tyynyt Vicks Vapors -höyrystimeen. VapoPad-tyynyt sisältävät eteerisiä öljyjä: mentolia, eukalyptusöljyä, seetrinlehtiöljyä ja tymolia ja ne helpottavat tukkoista oloa.
Vicks BabyRub 50 g
Vicks BabyRub on kosteuttava voide, joka antaa miellyttävän ja rauhoittavan tunteen vauvalle/lapselle. Yli 6 kk:n ikäisille.
Vichy Dercos Ultra Soothing Shampoo normal to oily hair 200 ml
Rauhoittava shampoo, joka vähentää hiuspohjan kuumotusta, kutinaa ja pistelyä. Normaaleille ja rasvoittuville hiuksille, sopii myös värjätyille hiuksille.
Vichy Dercos Ultra Soothing Shampoo dry hair 200 ml
Rauhoittava shampoo, joka vähentää hiuspohjan kuumotusta, kutinaa ja pistelyä. Kuiville hiuksille, sopii myös värjätyille hiuksille.
Vichy Dercos Nourishing Reparative shampoo 200 ml
Kosteuttava, ravitseva ja kiiltoa antava hoitoshampoo kuiville ja käsitellyille hiuksille. Parabeeniton.
Vichy Dercos Nourishing Reparative hoitoaine 150 ml
Korjaava tehohoito kuiville ja käsitellyille hiuksille. Kosteuttaa, ravitsee ja jälleenrakentaa hiuksia antaen hiuksille kiiltoa.
Vichy Dercos Energising shampoo 200 ml
Hoitoshampoo hiustenlähtöä vastaan. Sisältää patentoidun Aminexil -ainesosan, joka aktivoi hiustenkasvua ja karvatupen toimintaa yhdessä B5- ja B6-vitamiinieja AHA-hedelmähapon kanssa.
Vichy Dercos Anti-Dandruff shampoo for normal to greasy hair 200 ml
Hilseshampoo normaaleille ja rasvoittuville hiuksille. Vähentää sekä sienen aiheuttamaa että kuivuudesta johtuvaa hilsettä tehokkaasti.
Vichy Dercos Anti-Dandruff shampoo for dry hair 200 ml
Hilseshampoo kuiville hiuksille. Vähentää sekä sienen aiheuttamaa että kuivuudesta johtuvaa hilsettä tehokkaasti.
Verruxin Freeze syylänpoistaja
Verruxin Freeze on jäädyttävä syylänpoistaja, joka poistaa syylän jopa yhdellä hoitokerralla. Aikuisille ja yli 4-vuotiaille lapsille.
Vaxol korvasuihke 10 ml
Vaxol korvasuihke sisältää puhdistettua oliiviöljyä, joka poistaa ja pehmentää luonnollisesti korvavahaa.
SyylEnd Pen 3 ml
SyylEnd Pen on tehokas hoito syylien poistoon jaloista, käsistä, kyynärpäistä sekä polvista. SyylEnd Pen -käsittely sopii sekä lapsille että aikuisille.
SyylEnd liuos 5 ml
SyylEnd on tehokas ja hellävarainen liuos syylien hoitoon lapsille ja aikuisille. Helppokäyttöistä SyylEndia käytetään vain kerran viikossa. Vaikuttavana aineena liuoksessa on muurahaishappo.
System 4 Shale Oil Shampoo 4 215 ml
Tehokkaasti tasapainottava shampoo ylirasvoittuville hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Hajusteeton.
System 4 Oil Cure Mask O 215 ml
Kevyesti kuoriva ja ravitseva hiuspohjan hoitonaamio kaikille hiuslaaduille. Hajusteeton.
System 4 Mild Shampoo 3 215 ml
Tasapainottava shampoo päivittäiseen käyttöön kaikille hiuslaaduille. Puhdistaa ja rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä hiuspohjaa. Hajusteeton.
System 4 Hydro Care Conditioner H 215 ml
Tehokkaasti ravitseva hoitoaine käsitellyille ja kuiville hiuksille. Hoitaa hiuspohjaa ehkäisten hilseilyä, kutinaa ja punoitusta. Hajusteeton.
System 4 Climbazole Shampoo 2 215 ml
Hellävarainen shampoo käsitellyille ja kuiville hiuksille ja hiuspohjalle. Ehkäisee kuivan hilseen muodostumista ja kutinaa. Hajusteeton.
System 4 Climbazole Shampoo 1 215 ml
Hellävarainen ja tasapainottava shampoo normaaleille ja rasvoittuville hiuksille ja hiuspohjalle. Ehkäisee hilsettä, kutinaa ja rasvoittumista ja rauhoittaa herkkää hiuspohjaa. Hajusteeton.
System 4 Climbazole Scalp Tonic T 200 ml
Hiuspohjaan jätettävä hoitoneste kaikille hiuslaaduille. Hoitaa hiuspohjaa ja ehkäisee hilsettä sekä kutinaa. Hajusteeton.
System 4 Chitosan Hair Repair R 200 ml
Hiuksiin jätettävä hoitosuihke kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Paikkaa hiusvaurioita ja vahvistaa hiuksen rakennetta. Hajusteeton.
System 4 Bio Botanical Vital Cure 215 ml
Hoitoaine hiustenlähtöön ja oheneville hiuksille. Sopii kaikille hiuslaaduille. Hajusteeton.
System 4 Bio Botanical Shampoo 215 ml
Hellävarainen shampoo hiustenlähtöön ja oheneville hiuksille. Sopii kaikille hiuslaaduille. Hajusteeton.
Synomax Nivelgeeli 100 ml
Synomax nivelgeeli lievittää kipua, tulehdusta ja turvotusta nivelissä. Geeliä voidaan käyttää myös urheiluvammojen ja nyrjähdysten aiheuttamaan nivelkipuun ja turvotukseen.
Suolapiippu
Suolapiippu on patentoitu väline, joka sisältää vuorisuolakiteitä. Muutaman minuutin päivittäisellä käytöllä voidaan suotuisasti vaikuttaa mm. hengityselinongelmiin.
Snoreeze Nielusumute 23,5 ml
Snoreeze nielusumute sopii etenkin henkilöille, jotka kuorsaavat eniten nukkuessaan selällään.
Snoreeze Nenäsumute 10 ml
Snoreeze nenäsumute on tarkoitettu vilustumisesta, allergiasta tai muusta nenän tukkoisuudesta johtuvan kuorsauksen hoitoon.
Sniffer Junior & Baby haihtuva geeli 30 g + voidepuikko 10 g
Nopea ja pitkäkestoinen helpotus hengittämiseen yli 3 kuukauden ikäisille vauvoille ja lapsille. Helpottaa tukkoista oloa.
SleepGuide Melatoniinisuihke 40 ml (200 annosta)
Sleepguide Melatoniinsuihke, joka auttaa säätelemään nukahtamis- ja heräämisrytmiä sekä lievittämään aikaerorasitusta (jetlag).
Silence kuorsaamista estävä spray 50 ml
Silencen ainutlaatuisuus perustuu uudenlaiseen kudoksiin kiinnittyvään koostumukseen, joka sisältää voitelevia ja kudosta supistavia ominaisuuksia. Tämän ansiosta Silence vaikuttaa koko yön ja vähentää tutkitusti kuorsausta.
Remo-Wax Oil korvasuihke 15 ml *
Korvaöljy, joka ennaltaehkäisee korvavahatulppien muodostumista, kosteuttaa korvakäytävän ihoa ja vähentää korvan kuivuudesta aiheutuvaa kutinaa ja ärsytystä.
Remo-Wax korvatipat 10 ml + korvapumppu *
Remo-Wax liuottaa korvan vahatulpat nopeasti ja tehokkaasti ja pitää korvakäytävät puhtaina. Pakkaus sisältää korvapumpun.
Remo-Wax korvatipat 10 ml *
Remo-Wax liuottaa korvan vahatulpat nopeasti ja tehokkaasti ja pitää korvakäytävät puhtaina.
Remo-Wax korvasuihke 10 ml + korvapumppu *
Remo-Wax korvasuihke liuottaa korvan vahatulpat nopeasti ja tehokkaasti ja auttaa pitämään korvakäytävät puhtaina. Pakkaus sisältää korvapumpun.
Remo-Wax korvasuihke 10 ml *
Remo-Wax korvasuihke liuottaa korvan vahatulpat nopeasti ja tehokkaasti ja auttaa pitämään korvakäytävät puhtaina.
Reladrops tipat 10 ml
Päiväannos 5 tippaa sisältää 100 miljoonaa elävää, kylmäkuivattua Lactobacillus reuteri -maitohappobakteeria, jotka vahvistavat elimistön immuunipuolustusta ja tasapainottavat vatsan sekä suoliston toimintaa. Valmistetta voi turvallisesti käyttää myös vas
Reladrops + D3 tipat 10 ml
Maitohappobakteeri-D3-vitamiinivalmiste. Päiväannos sisältää 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia ja 100 miljoonaa elävää, pakastekuivattua Lactobacillus reuteri -maitohappobakteeria, jotka vahvistavat elimistön immuunipuolustusta ja tasapainottavat vatsan toimi
Reladent maitohappobakteerivalmiste 30 tablettia
Erityisesti suun hyvinvointiin kehitetty maitohappobakteerivalmiste, joka vahvistaa suun omia puolustusmekanismeja ja vähentää haitallisia bakteereita, jotka aiheuttavat suu- ja ienongelmia sekä pahanhajuista hengitystä.
Rela juomajauhe 7 annospussia
Appelsiininmakuinen juomajauhe nestetasapainon tukemiseen esim. ripulin aikana. Jauhe sisältää Lactobacillus Reuteri Protectis-maitohappobakteereja, glukoosia, elektrolyyttejä ja sinkkiä.
Rela Colic Drops 10 ml
Kliininen ravintovalmiste vauvojen koliikin ruokavaliohoitoon. Sisältää Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteereita, jotka tutkitusti vähentävät vauvojen koliikki-itkua.
Rausch tuuheuttava malvashampoo 200 ml
Hellävarainen ja mieto shampoo, joka vahvistaa ja tuuheuttaa hiuksia ja antaa niille kiiltoa. Sopii päivittäiseen käyttöön koko perheelle.
Rausch Sydänsiemen shampoo 200 ml
Shampoo erityisesti kutisevan, herkän ja allergisen tai atooppisen hiuspohjan hoitoon. Säilytys- ja väriaineeton, hajusteeton.
Rausch Pajunkuorishampoo 200 ml
Rausch Pajunkuorishampoo sisältää pajunkuorta ja timjamia, jotka ovat lievästi antiseptisia. Pajunkuorishampoo irrottaa hilsettä, lievittää päänahan kutinaa ja punoitusta, hillitsee hiustenlähtöä sekä ehkäisee täiden tarttumista.
Rausch Lice Stop täiden ja saivareiden poistoon 125 ml
Rausch Lice Stop poistaa täit ja saivareet tehokkaasti ja hellävaraisesti. Rausch Lice Stop sisältää yhdistelmän andiroba-, rapsi- ja kookosöljyä sekä kvassiapuun eteeristä öljyä, jotka tukehduttavat täit ja saivareet. Aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsi