1/2
LEGO®71023

LEGO® ELOKUVA 2

MinifiguresMinifigures

Valikoimasta poistunut tuote

Varoitus!
Pieniä osia.
Rakennusohjeet
Luo omia hauskoja LEGO® ELOKUVA 2™ -kohtauksia LEGO minihahmosarjan 71023 LEGO ELOKUVA 2 avulla. Tämä helmikuun 2019 uusi rajoitetun erän kokoonpano sisältää joukon jännittäviä tarvikkeita ja hienoja pukuja. Nauti LEGO ELOKUVA 2:n uusista seikkailuista Upean uuden Emmetin, Taisteluvalmiin Lucyn, Loppulan Bennyn, Kirahvikaverin, Vahaliitutytön, Raisa Raapimispuun ja hänen kissansa, Hula Lolan, Vesimelonityypin, Takauma-Lucyn, Suohirviön, Karkki Räppärin, Golfaavan Johtaja Talouden, Loppulan Aben, Liivikaveri Rexin, Kissi Popin, Dorothy Galen ja Toton, Pelokkaan Leijonan, Linnunpelättimen, Tinamiehen ja Puolikisun kanssa! Jokaisen yllätyspussiin pakatun keräiltävän minihahmon mukana on yksi tai useampi tarvike-elementti, keräilijän lehtinen ja ainutlaatuinen esittelyjalusta.
  • Jokaisen keräiltävän LEGO® minihahmon mukana on yksi tai useampi tarvike-elementti, keräilijän lehtinen ja ainutlaatuinen esittelyjalusta.
  • 20 rajoitetun erän LEGO® minihahmoa LEGO ELOKUVA 2:sta rakentamista varten ja omien kohtausten leikkimiseen elokuvasta!
  • Sisältää helmikuun 2019 uusia pukuja ja tarvikkeita, kuten Emmetin kuulokeperuukin, Lucyn hupun ja Johtaja Talouden golfmailan, maailmanlopun kissan, Abraham Lincolnin pään, Rexin fedoran/peruukin, vesimeloniasun, kirahviasun, Dorothyn hiukset, Tinamiehen hiukset, Tinamiehen hatun, Variksenpelätin hatun ja Pelokkaan Leijonan harjan.
  • Yhdistä LEGO® ELOKUVA 2 -minihahmoja LEGO rakennussetteihin loputtomien leikkimahdollisuuksien luomiseksi.
  • Pidä hauskaa vaihtamalla minihahmoja ystäviesi kanssa, jotta saat täydellisen kokoelman.
  • HUOMAA: Jokainen yllätyspussi sisältää yhden 20:stä LEGO® ELOKUVA 2 -hahmosta, joita tässä kokoelmassa on saatavilla. Valitettavasti emme voi täyttää pyyntöjä tietyistä minihahmoista. Jos ostat useamman yllätyspussin, voit saada useamman samanlaisen minihahmon.
LEGO® ELOKUVA 2
Osta lisää samanlaisia tuotteita: