1/15
LEGO®71383

Wigglerin myrkkysuo -laajennussarja

LEGO® Super Mario™LEGO® Super Mario™

Valikoimasta poistunut tuote

Varoitus!
Tukehtumisvaara.
Pieniä osia.
Rakennusohjeet
Kohtaa Wiggler soodaviidakossa tässä vauhdikkaassa laajennussarjassa, joka täydentää LEGO® Super Mario™ Aloitusrataasi! Avaa salainen silta keikuttamalla ja iskemällä Wiggleriä. Varo Goombaa, joka piileskelee sillan alla. Välttele myrkkysuota käyttämällä pyörivää tasoa ja lauttaa. Hanki mahtavia voimia Supertähti-kuutiolta ja viimeistele eeppinen matkasi voittamalla Koopa Paratroopa!
  • Lapset voivat rakentaa kaikenlaisia haasteita palikoista rakennettavaan, myrkylliseen soodaviidakkoon. LEGO® Super Mario™ Aloitusrata voi täydentää tällä Wigglerin myrkkysuo -laajennussarjalla (71383).
  • Sisältää Super Marion™ ikonisten vihollisten LEGO® leluhahmot – Wigglerin, Goomban ja Koopa Paratroopan – joita vastaan LEGO® Mario™ (setti ei sisällä hahmoa) voi taistella.
  • Sisältää liukutason, kääntösillan ja irrotettavan lautan, joita pelaajat voivat käyttää matkallaan, sekä Supertähti-kuution, josta saa lisävoimia ja parempia palkintoja.
  • Tämä 374-osainen ainutlaatuinen lelusetti on hauska syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille luoville lapsille. Yhdistetään Aloitusrataan (71360), joka tarvitaan interaktiivisiin peleihin.
  • Peruskokoonpanossaan tämä luova rakennuslelusetti on yli 6 cm korkea, 31 cm leveä ja 26 cm pitkä. Se voidaan rakentaa uusiksi ja yhdistää muihin LEGO® Super Mario™ setteihin.
  • Ilmaisessa LEGO® Super Mario™ sovelluksessa on rakennusohjeita ja se on turvallinen paikka, jossa lapset voivat esitellä ideoitaan. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelo löytyy osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
  • Keräiltävät LEGO® Super Mario™ lelusetit tuovat ikonisen Nintendo®-hahmon todelliseen maailmaan. Niiden avulla pelitasoja voi laajentaa, uudistaa ja muokata rajattomasti yhteis- ja yksinpeleihin.
  • Korkealaatuiset LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja helppoja kiinnittää lujasti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukimmatkin turvallisuusstandardit.
Wigglerin myrkkysuo -laajennussarja
Osta lisää samanlaisia tuotteita: