1/20
LEGO®31117

Avaruussukkulaseikkailu

Creator 3-in-1Creator 3-in-1

Valikoimasta poistunut tuote

Varoitus!
Tukehtumisvaara.
Pieniä osia.
Rakennusohjeet

Lapset uppoutuvat jännittäviin avaruusleikkeihin tällä LEGO® Creator 3in1 Avaruussukkulaseikkailu (31117) rakennuslelulla. Siinä on ohjaamo kojetauluineen ja avattavat rahtiluukut satelliitin ja ojennettavan varren säilyttämiseen sekä sisäänvedettävät pyörät. Tämä avaruussukkula innostaa uskomattomiin roolileikkeihin.

LEGO leluja, jotka kiehtovat nuoria rakentajia
Innokkaat avaruusfanit viihtyvät tämän LEGO Creator 3in1 lelusetin 3 erilaisen rakennus- ja leikkielämyksen parissa. He voivat rakentaa avaruussukkulan ja muuttaa sen raketiksi tai kuulaskeutujaksi. Avaruuslelusetti sisältää myös astronautin minihahmon, joka voi matkustaa kaikissa 3 avaruuskulkuneuvossa.

Hauskat leikit jatkuvat pidempään 3in1 LEGO settien parissa
LEGO Creator 3in1 lelusetit sisältävät 3 erilaista vaihtoehtoista rakennettavaa mallia, joten ideat eivät lopu kesken! Lapset innostuvat saadessaan rakentaa mallin toisensa perään. Creator 3in1 -setit antavat mielikuvitusleikeille vauhtia vaikuttavilla malleilla, joihin kuuluu nopeita autoja, hienoja eläimiä ja hauskoja rakennuksia.

  • LEGO® Creator 3in1 Avaruussukkulaseikkailu (31117) lelusetti innostaa uskomattomiin roolileikkeihin. Se sisältää 3 vaihtoehtoista rakennettavaa mallia: avaruussukkulan, raketin ja kuulaskeutujan.
  • Sisältää vuoden 2021 uutuutena astronauttiminihahmon, jolla on kypärä ja monitoimityökalu. Avaruustutkija voi matkustaa kaikilla 3 avaruuskulkuneuvolla, joten lasten leikit pääsevät uusiin ulottuvuuksiin.
  • Luovat lapset viihtyvät avaruusseikkailuissa lentämällä ulkoavaruuteen sukkulalla tai leluraketilla tai tutkimalla kaukaisia planeettoja 4-jalkaisella kuulaskeutujalla.
  • Tämä avaruusaiheinen lelu on mainio lahja 8 vuotta täyttäneille lapsille, jotka innostuvat leikeistä kaukaisilla tähdillä upeilla LEGO® leluilla.
  • Avaruussukkula on 12 cm korkea, 28 cm pitkä ja 19 cm leveä – juuri sopivan kokoinen leikkeihin kotona tai otettavaksi mukaan ystävän luo.
  • Sukkulassa on sisäänvedettävät pyörät, ojennettava varsi ja satelliitti. Raketin moottorissa on hienoja yksityiskohtia, ja kuulaskeutujassa on irrotettava nousuosa.
  • Pidä silmäsi auki, sillä vuosi 2021 tuo tullessaan muitakin upeita LEGO® Creator 3in1 settejä, kuten Maailmanpyörä (31119) ja Keskiaikainen linna (31120).
  • LEGO® Creator 3in1 settien parissa lapset viihtyvät tuntikausia kiehtovissa ja hauskoissa leikeissä keksiessään vauhdikkaita tarinoita kunkin setin 3 erilaisen mallin kanssa.
  • LEGO® rakennuspalikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kiinnittyvät ja irtoavat joka kerta yhtä helposti ja varmasti.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.
Avaruussukkulaseikkailu
Osta lisää samanlaisia tuotteita: