1/7
LEGO®60267
Viimeinen mahdollisuus

Safarimaasturi

CityCity

Valikoimasta poistunut tuote

Varoitus!
Tukehtumisvaara.
Pieniä osia.
Rakennusohjeet
Lapset villiintyvät nähdessään LEGO® City Safarimaasturi (60267) seikkailusetin, jonka tyylikkäässä, seeprakuvioidussa safarimaasturissa on kamerateline, irrotettava kattoteline ja siistejä tarvikkeita. Lasten mielikuvitus saa laukata vapaana heidän auttaessaan tutkimusmatkailijoita perustamaan leirin villieläinten kuvausta varten. Täynnä hauskoja toimintoja! Jos etsit toimintaleikkeihin innostavaa lelusettiä, josta lapset pitävät tämä setti on täydellinen. Mahtava maasturi, naarasleijona ja papukaija ja 2 tutkimusmatkailijan minihahmoa kiikareilla, kameralla ja hauskalla puupuvulla asustettuina luovat puitteet jännittäville safariseikkailuille. Hauskaa puuhaa yli 5-vuotiaille Tämä LEGO® Cityn Upeat ajoneuvot lelusetti on nautinnollinen ja omatoiminen rakennus- ja leikkikokemus, ja se sisältää yksinkertaisen rakennusoppaan LEGO® rakentajille. Realistiset ajoneuvot, asusteet ja hauskat hahmot innostavat 5 vuotta täyttäneet lapset loputtomiin mielikuvituksellisiin roolileikkeihin.
  • LEGO® Cityn Safarimaasturi leikkisetti kutsuu loputtomaan, omatoimiseen roolileikkiin arjesta tuttujen tilanteiden pohjalta.
  • Mitä pakkaus sisältää? Kaiken, mitä lapsi tarvitsee safaria varten! Settiin sisältyvät vankkarakenteinen seeprakuvioitu maasturi, valokuvaajan puuvalepuku, kaksi tutkimusmatkailijan minihahmoa, naarasleijona ja papukaija.
  • Safarimaasturissa on irrotettava kattoteline valokuvaajan puuvalepukua varten ja kamerateline täydellisen valokuvan ottoon. Hauskat leikit yltyvät, kun lapset yhdistävät setin muihin LEGO® setteihin. Ne näyttävät hyvältä myös koristeena.
  • Tämä LEGO® City Safarimaasturi (60267) leikkisetti on mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat ajoneuvoja ja roolileikkileluja. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Safarimaasturi on 10 cm korkea, 16 cm pitkä ja 6 cm leveä. Siinä on tarpeeksi tilaa kaikille varusteille, joita lapset tarvitsevat onnistuneella safarilla.
  • Tarvitaanko paristoja?
  • Paristoja ei tarvita – tämä rakennuslelu toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Leikki voi alkaa heti!
  • Tämän LEGO® City rakennuslelun kanssa on helppo päästä alkuun. Pakkaus sisältää selkeät painetut rakennusohjeet. Revi palikkapussit auki ja pidä hauskaa!
  • LEGO® City Upeat ajoneuvot leikkisettien realistiset lelurakennukset, makeat ajoneuvot ja hauskat hahmot innostavat loputtomaan, luovaan leikkiin, kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät aina alan tiukimmat standardit varmistaen, että ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group testaa kaikki LEGO® palikat ja osat perusteellisten testien avulla. Varmistamme, että jokainen lelumme täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.
Safarimaasturi
Osta lisää samanlaisia tuotteita: