1/16
LEGO®10945

Roska-auto ja kierrätyspiste

DUPLO®DUPLO®

Valikoimasta poistunut tuote

Rakennusohjeet

LEGO® DUPLO® Kaupunki Roska-auto ja kierrätyspiste (10945) on värikäs ja monipuolinen lelusetti, jolla leikkiminen kehittää lasten taitoja monella tavalla.

Kierrätyslelusetti täpötäynnä puuhaa
Taaperoilla riittää puuhaa ja oppimista kahden DUPLO-hahmon seurassa erilaisissa kierrätyspuuhissa. Värien lajittelemista harjoitellaan asettamalla värilliset pussit oikeisiin roska-astioihin. Roska-astioiden kansien avaaminen ja sulkeminen, kippiauton ajaminen ja pudonneiden roskien lakaiseminen isolla harjalla kehittävät hienomotorisia taitoja ja loputtomat roolileikkitarinat kehittävät mielikuvitusta. Lelusetti opettaa samalla luontoystävällisiä tapoja koko loppuelämäksi.

Opettavaisia leluja taaperoiden rakennusleikkeihin
LEGO DUPLO lelut kutsuvat alle kouluikäiset lapset loputtomiin hauskoihin leikkeihin, itseilmaisuun ja oppimaan uutta iloisissa merkeissä. Kun vanhemmat liittyvät mukaan lasten leikkiin DUPLO-lelusettien parissa, he saavat olla mukana taaperoiden tärkeissä kehitysaskelissa.

  • LEGO® DUPLO® Kaupunki Roska-auto ja kierrätyspiste (10945) on värikäs ja monipuolinen lelusetti, jossa on paljon lasten oppimista ja leikkejä innoittavia yksityiskohtia ja hauskaa puuhaa.
  • Mukana on 2 DUPLO®-hahmoa – kierrättävä mies ja poika – liikuteltava auto, jossa on kippitoiminto, 3 pussia, jotka sopivat kolmeen eriväriseen roska-astiaan, ja iso katuharja.
  • Kun lapset leikkivät kekseliäitä tarinoita roskien kierrättämisestä ja auton lastaamisesta, he tutustuvat väreihin ja perehtyvät ympäristöystävälliseen ajatteluun. Samalla hienomotoriset taidot kehittyvät.
  • Tämä yksityiskohtainen lelusetti tarjoaa loputtomasti opettavaisia leikkejä 2 vuotta täyttäneille lapsille. Leikkien keskellä vanhemmat saavat todistaa lapsen arvokkaita kehitysaskelia.
  • Lelusetti on 11 cm korkea, 15 cm leveä ja 7 cm syvä. Se on helppo koota eri tavoilla ja yhdistää muihin LEGO® DUPLO® leluihin.
  • Rakennusohjeiden hauska kuvatarina liittyy setin osiin, mikä tuo lisää iloa luovaan rakentamiseen ja mielikuvitusleikkeihin.
  • Kaikki LEGO® DUPLO® lelusetit ovat asiantuntijoiden suunnittelemia, ja ne sisältävät kekseliäitä yksityiskohtia. Näiden settien parissa voi leikkiä loputtomasti kehittäviä leikkejä, joihin vanhemmatkin saavat osallistua.
  • LEGO® DUPLO® lelusetit täyttävät alan vaativat laatustandardit. Näin varmistamme, että osia on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO® DUPLO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.
Roska-auto ja kierrätyspiste
Osta lisää samanlaisia tuotteita: