1/15
LEGO®60274

Poliisin valiojoukkojen majakan valtaus

CityCity

Valikoimasta poistunut tuote

Varoitus!
Tukehtumisvaara. Pieniä osia ja pieniä palloja.
Rakennusohjeet

Roolileikeistä pitävät lapset ottavat tämän LEGO® City Poliisin valiojoukkojen majakan valtaus (60274) lelusetin omakseen. Settiin sisältyvät lelumajakka, poliisin tiedusteluhelikopteri ja hätäisesti kyhätty lautta. Ja kun mukana on LEGO tv-sarjan hahmot Rooky Partnur ja Vito sekä terävähampainen hai, kaikki on valmista vauhdikkaisiin seikkailuihin!

Upea lelu lapsille
Tämän LEGO® City rakennuslelun rakennusohjeet löytyvät pakkauksesta. Voit myös ladata verkosta älypuhelimeesi tai tablettiisi ilmaisen LEGO® Building Instructions sovelluksen, joka sisältää Instructions PLUS -ohjeet. Nämä interaktiiviset rakennusohjeet sisältävät huikeita zoomaus- ja kiertotoimintoja, joiden avulla aloittelevasta LEGO rakentajasta kehittyy nopeasti mestarirakentaja!

Realistiset roolileikit vievät seikkailuihin
LEGO® Cityn Poliisin valiojoukkojen setit kutsuvat jännittävään rakennus- ja leikkikokemukseen upeiden leluajoneuvojen ja hauskojen hahmojen pariin. Nämä setit kuvaavat todellista elämää hauskalla ja kekseliäällä tavalla.

  • 5 vuotta täyttäneet lapset viihtyvät tämän LEGO® Cityn Poliisin valiojoukkojen setin (60274) parissa loputtomissa, kekseliäissä roolileikeissä, jotka perustuvat tosielämän tilanteisiin. Tästä setistä on hyvä aloittaa leikit LEGO Cityn jännittävässä maailmassa.
  • Paljon toimintoja sisältävä majakka, leluhelikopteri ja hätäisesti kyhätty lautta tarjoavat puitteet hauskoille seikkailuille LEGO® City Adventures tv-sarjan hahmojen Rooky Partnurin ja Viton sekä näykkivän hain kanssa.
  • Lapset voivat yhdistää tämän setin hahmot ja mallit muihin LEGO® lelusetteihin ja rakentaa ikiomia luomuksia leikkeihin tai näytteille.
  • Etsitkö upeita leluja 5 vuotta täyttäneille lapsille? Tämä setti on mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja LEGO® Cityn faneille sekä toiminnantäyteisissä roolileikeissä viihtyville pojille ja tytöille. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Rakennettuna majakka on 14 cm korkea, 9 cm leveä ja 4 cm syvä. Rooky Partnurin helikopteri on 9 cm korkea, 21 cm pitkä ja 16 cmleveä.
  • Tarvitaanko paristoja? Ei, tämä LEGO® rakennuslelu toimii pienten lasten suurella mielikuvituksella. Avaa palikkapussit, niin rakentaminen ja leikit voivat alkaa heti!
  • Tämä rakennussarja sisältää selkeät painetut rakennusohjeet. Saatavilla on myös interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet aloitteleville rakentajille. Ohjeet löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO® Building Instructions sovelluksesta.
  • LEGO® Cityn Poliisin valiojoukkojen seikkailuihin perustuvien settien rakennukset, ajoneuvot ja hahmot innostavat loputtomiin hauskoihin ja jännittäviin luoviin leikkeihin, kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta.
  • Kaikki LEGO® City rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit ja laatukriteerit. Varmistamme, että kaikki LEGO palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että jokainen lasten rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.
Poliisin valiojoukkojen majakan valtaus
Osta lisää samanlaisia tuotteita: