1/15
LEGO®60273

Poliisin valiojoukkojen Poraajan takaa-ajo

CityCity

Valikoimasta poistunut tuote

Varoitus!
Tukehtumisvaara.
Pieniä osia.
Rakennusohjeet

Hauska LEGO® City Poliisin valiojoukkojen Poraajan takaa-ajo (60273) on mahtava lelu faneille ja lapsille, jotka tykkäävät leluajoneuvoista ja suositusta LEGO® City Adventures tv-sarjasta. Mukana on panssaroitu poliisiauto ja pankkeja tuhoava kaivospora sekä LEGO City tv-sarjan hahmot Sam Grizzled ja rosvo Hacksaw Hank, joten tauoton toiminta on taattua.

Huikea rakennussarja lapsille
Tämä LEGO lelusetti sisältää selkeät rakennusohjeet. Lisäksi voit asentaa älypuhelimeen tai tablettiin ilmaisen LEGO Building Instructions sovelluksen, joka sisältää ilmaiset Instructions PLUS -ohjeet. Zoomaus- ja kiertotyökaluilla varustetut interaktiiviset rakennusohjeet auttavat pieniä LEGO® rakentajia kehittymään mestarirakentajiksi.

Tervetuloa LEGO® Cityyn!
LEGO® Cityn Poliisin valiojoukkojen lelusetit kutsuvat jännittäviin rakennuspuuhiin ja leikkeihin. Lapsista on hienoa luoda jännittäviä tilanteita rakennettavilla malleilla ja hahmoilla, jotka ovat hauskalla ja kekseliäällä tavalla tuttujaoikeasta elämästä.

  • Tämä Poliisin valiojoukkojen Poraajan takaa-ajo on ihanteellinen ensiaskel LEGO® Cityn jännittävään maailmaan. Se innostaa arjen tilanteista ammennettuihin loputtomiin, mielikuvitusta tulviviin roolileikkeihin ja on täydellinen lelu 5 vuotta täyttäneille lapsille.
  • LEGO® City Adventures tv-sarjan sankarin Sam Grizzledin ja rosvo Hacksaw Hankin minihahmot, hieno lelupoliisiauto, pankkeja tuhoava kaivospora ja pankin varastettu kassakaappi takaavat, että vauhdikasta poliisi ja rosvo -viihdettä riittää!
  • Lapset voivat yhdistää tämän setin ajoneuvot ja hahmot muihin LEGO® lelusetteihin ja luoda omia ainutlaatuisia luomuksia leikkeihin tai näytteille.
  • Tämä LEGO® rakennussarja on mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka eivät saa tarpeekseen mielikuvitusleikeistä. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Rakennettuna Sam Grizzledin poliisiauto on 4 cm korkea, 11 cm pitkä ja 5 cm leveä. Hacksaw Hankin kaivospora on 5 cm korkea, 17 cm pitkä ja 6 cm leveä.
  • Paristoja ei tarvita! Tämä lelu toimii lasten mielikuvituksella – joten leikit voi aloittaa heti!
  • Tämä poliisiaiheinen lelusetti sisältää painetut rakennusohjeet. Setille on saatavilla myös interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet, joiden avulla lapsista kehittyy mestarirakentajia. Ohjeet löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO® Building Instructions sovelluksesta.
  • LEGO® Cityn Poliisin valiojoukkojen lelusetit sisältävät monipuolisia rakennuksia, upeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat lapset kekseliäisiin roolileikkeihin ja jännittäviin, todentuntuisiin seikkailuihin.
  • LEGO® City lelusetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja laatukriteerit. Varmistamme, että kaikki LEGO palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että jokainen lasten rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.
Poliisin valiojoukkojen Poraajan takaa-ajo
Osta lisää samanlaisia tuotteita: