1/14
LEGO®60272

Poliisin valiojoukkojen veneenkuljetus

CityCity

Valikoimasta poistunut tuote

Varoitus!
Tukehtumisvaara.
Pieniä osia.
Rakennusohjeet

Lapsista on hauskaa leikkiä arjen sankareita. Se onnistuu tällä LEGO® City Poliisin valiojoukkojen veneenkuljetus (60272) lelusetillä! Settiin kuuluvat hieno panssaroitu poliisin maasturi, irrotettava venetraileri, pieni poliisivene ja hieno pikavene. Kun tähän lisätään vielä suositun LEGO City Adventures tv-sarjan hahmot komisario Duke DeTain ja Clara the Criminal, kaikki on valmista vauhdikkaisiin LEGO leikkeihin.

Hauska ja helppo rakentaa
Tämän upean rakennuslelun pakkauksessa on mukana selkeät rakennusohjeet. Lisäksi voi käyttää Instructions PLUS -ohjeita, jotka löytyvät älypuhelimiin ja tabletteihin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Zoomaus- ja kiertotyökaluilla varustetut interaktiiviset rakennusohjeet auttavat pieniä LEGO rakentajia kehittymään nopeasti mestarirakentajiksi.

Hienoja leluja lapsille
LEGO Cityn Poliisin valiojoukkojen lelusetit vievät suoraan jännittäviin leikkeihin, joissa arkea kuvataan hauskalla ja kekseliäällä tavalla. Realistiset ajoneuvot ja hauskat hahmot kehittävät 5 vuotta täyttäneiden lasten mielikuvitusta ja luovuutta sekä innostavat loputtomiin roolileikkeihin.

  • Tuo LEGO® City Adventures tv-sarjan jännitys kotiin tämän monta ajoneuvoa sisältävän LEGO Cityn Poliisin valiojoukkojen avulla. Juuri sopiva valinta kaikille lapsille, jotka rakastavat vauhdikkaita ja konkreettisia leikkejä.
  • Mitä pakkauksessa on? Poliisin panssaroitu maasturi ja irrotettava venetraileri, pieni poliisivene, pikavene, LEGO® Cityn tv-sarjan hahmot Duke DeTain ja Clara the Criminal sekä paljon hienoja tarvikkeita.
  • Luovat leikit saavat uusia käänteitä, kun lapset yhdistävät setin kulkuneuvot ja hahmot muihin alkuperäisiin LEGO® lelusetteihin.
  • LEGO® City Poliisin valiojoukkojen veneenkuljetus (60272) lelusetti on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Lelupoliisiauto on 6 cm korkea, 12 cm pitkä ja 6 cm leveä, ja siinä on tilaa Duke DeTainin minihahmolle. Pieni poliisivene on 3 cm korkea, 11 cm pitkä ja 5 cm leveä.
  • Paristoja ei tarvita. Tämä LEGO® City lelun rakennussarja saa virtansa lasten mielikuvituksesta, joten leikit voivat alkaa heti!
  • Sisältää painetut rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO® Building Instructions sovelluksesta. Nämä interaktiiviset rakennusohjeet auttavat aloittelevia rakentajia kehittymään mestarirakentajiksi!
  • LEGO® City poliisisetit sisältävät monipuolisia tarvikkeita, huikeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat kekseliäisiin roolileikkeihin. Lapset keksivät loputtomasti seikkailuja todentuntuisissa ympäristöissä.
  • LEGO® City lelusetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja laatukriteerit. Näin varmistamme, että kaikki LEGO palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että jokainen lasten rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.
Poliisin valiojoukkojen veneenkuljetus
Osta lisää samanlaisia tuotteita: